Basescu il da de gol si-l face de ras pe Ponta: „A fost un las, iar acum minte. Stiu ce informatii s-au dat lui Ponta”

politica

Fostul presedinte, Traian Basescu, afirma ca Ponta a mintit cand a declarat ca a demisionat din functia de premier pentru ca altfel ar fi urmat acte de violenta extrema in tara. „Stiu ce informatii s-au dat lui Ponta, a fost un las”, a spus Basescu.

„Oricat de luptator este, domnul Ghita incearca in mod incorect sa apere un premier care a abdicat. Cei care au lasat sa se instaleze un guvern tehnocrat si l-au votat sunt cei din PSD. Este o minciuna ca premierul a primit informatii ca nu stiu ce teroristi vin si dau foc la primarii.

Asta este scaparea mincinosului Ponta, scaparea publica, s-a gandit el sa creeze o poveste. Victor Ponta are multa imaginatie.

O functie nu se abandoneaza in mod necinstit, iar el a fost un las care si-a abandonat functia fara sa fie teroristi.

Povestea pe care o construiti acum, dupa un an de la eveniment, ca nu stiu ce teroristi erau acolo, n-o mai folositi domnule Ghita. Stiu ce informatii s-au dat lui Ponta.

El a fost pur si simplu las. Nu are nicio scuza Victor Ponta ca a demisionat ca un las pentru 30 de mii de oameni.

Povestea pe care ati inventat-o, o inventati pentru a apara onoarea unui las, punct. (…) Daca incercati sa investiti ideea ca Soros poate rasturna sau poate pune sub control statul roman este o copilarie”, a declarat Traian Basescu, duminica seara, la B1 Tv.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: