Basescu il umileste pe Ciutacu in stil marinaresc: „Am pus mana pe fundul bucataresei. Ciutacu era angajat ca bucatareasa sub acoperire”

news

Traian Basescu a publicat, joi, mai multe mesaje ironice la adresa lui Victor Ciutacu, realizator la Romania TV, dupa ce acesta l-a acuzat ca a avut intalniri pe ascuns cu Dan Voiculescu.

„Amaratul de Ciutacu a ajuns la filme SF cu bucataria de la Taverna Sarbului si puscariasul Profesor Doctor Dan Voiculescu, stapanul lui pe viata..
Mai sluga de presa, macar nu-ti mai spune jurnalist, spune-ti propagandist mincinos si defineste-te corect.

Cata diferenta intre jurnalistul turc Kamil Demirkaya care se bate pentru ideile lui si amaratul Victor Ciutacu care se bate pentru simbria lui de la moguli.

PS- Ciutacule, crezi ca in bucatarie am pus de o omleta si tu n-ai apucat sa mananci din ea ?”, a scris Basescu pe Facebook.

Ulterior, raspunzand unui comentariu, Basescu a scris ca „Ciutacu era angajat ca bucatareasa sub acoperire” la Taverna Sarbului.

„Da, si am pus mana pe fundul bucataresei. Ciutacu era angajat ca bucatareasa sub acoperire. Deci stie el ce stie…”, a scris fostul presedinte.

Iata postarea lui Victor Ciutacu care a determinat aceste reactii ale fostului presedinte:

”Omul e bolnav. Nici revolta nu mai poate produce. Si isi da singur calde. Ca reci i-au mai ramas doar cuburile de gheata si transpiratia de pe sira spinarii. Daca s-a spart in ancheta FBI Blonda Suprema in Costa Rica, risca sa ajunga unde trebuia sa-l trimita Dosarul Flota. La batranete, ar fi incununarea suprema a vietii lui. Dupa ce si-a bagat juma de familie in puscarie, iar pe ailalta in dosare penale, mai are sa se duca si sa se predea. Dar n-o s-o faca niciodata. Pentru ca e las. A fost o viata intreaga. N-o sa se schimbe cand l-au lasat balamalele.

Acum se mira ca-i intoarce toata lumea spatele. L-au facut Coldea si Kovesi ca pe puii de rata, a ajuns Tomac sa-i dea afara din partid favorita perena, se face de bafta prin oras pe la nunti, botezuri si cumetrii. S-a umilit singur in ancheta procurorilor declarand ca s-a laudat la sprit in fata lui Ghita cum l-a luat din complet pe judecatorul Mustata. In mod normal, ar trebui sa-l ignor. Da-mi face placere sa-l arat in toata goliciunea lui hidoasa. Imi lipsea meciul asta. L-am purtat cu el cand era mare si tare. E ultimul din tara asta care sa poata avea o parere de luat in seama pe tema democratiei, a drepturilor si libertatilor cetatenesti. E autorul monstruos al mizeriei securistice din justitie. Dar ramane acelasi oportunist. A prins un subiect cu lipici la public, s-a tras repede in selfie.

P.S. Nea Traiane, tataie, nu te mai ajuta fizicul sa iesi la bataie. Psihicul te-a tradat de cand lumea. Esti un neg pe obrazul poporului asta. Pacat ca nu se indura nimeni sa cauterizeze locul”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Comentarii: