Basescu insista. Duminica isi depune oficial candidatura pentru Primaria Capitalei

politica

Traian Basescu isi va depune duminica, oficial, candidatura pentru functia de primar al Capitalei, anunta surse din cadrul Biroul Electoral Municipal citate de hotnews.ro.

Candidatura lui Traian Basescu vine in contextul esuarii discutiilor dintre PMP si PNL si USR-PLUS pentru candidati comuni in capitala.

Citeste si: Basescu isi va retrage candidatura pe 24 august. Jocurile spectaculoase pentru Primaria Capitalei

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat miercuri ca s-au strans deja semnaturile necesare pentru candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, in prima zi fiind adunate 11.480 de semnaturi. ”Va multumim tuturor”, a scris Tomac care a precizat ca actiunea va continua.

”Va multumim tuturor, avem semnaturile pentru candidatura domnului Presedinte Traian Basescu la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti. In prima zi s-au strans peste 11.480 de semnaturi. Va asteptam si astazi alaturi de noi, continuam campania de strangere de semnaturi! Cu Basescu inainte”, a scris Tomac pe Facebook.

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat, marti seara, ca Traian Basescu reprezinta „istoria” si a aratat ca prin candidatura sa la Primaria Capitalei acesta o ajuta pe Gabriela Firea.

„Traian Basescu reprezinta o bucata din istoria Bucurestiului cu bune si cu rele – reprezinta istoria. Viitorul pentru Bucuresti, pentru noul Bucuresti, pentru un oras modern se numeste Nicusor Dan. Orice alta secventa am discuta acum nu este decat un paleativ sa o ajutam pe Gabriela Firea”, a spus Barna, la Digi24.

El a sustinut ca Traian Basescu candidand la Primaria Capitalei o ajuta pe Gabriela Firea.

„Toti ceilalti care nu sustin aceasta alternativa, care nu-l sustin Nicusor Dan, o sustin direct sau indirect pe Gabriela Firea. Lupta in Bucuresti este intre Bucurestiul clanurilor al Gabrielei Firea si noul Bucuresti, un Bucuresti care se modernizeaza strada cu strada, al lui Nicusor Dan”, a spus Dan Barna.

Mai mult despre: ,

Comentarii: