Basescu, intimitati de 8 martie: Cum il striga papagalul familiei si cum creste copiii

life

Fostul presedinte Traian Basescu le-a spus, duminica, femeilor din PMP reunite la sediul formatiunii, cu ocazia zilei de 8 Martie, ca de cand este bunic a vazut si el cum se cresc copiii, sustinand ca e greu sa cresti copiii si ca ar dubla indemnizatia pentru mame daca ar putea.

„Acum, de cand sunt bunic, am vazut si eu cum se cresc copiii. Cat au crescut ale mele, cand au inceput sa mearga in piciorute, sa traga de peste tot, eram plecat pe mare si mi se marea mie, ca nu e mare lucru sa stai cu doua fete. Ei, acum va pot spune ca daca as putea, azi, as dubla indemnizatia pentru mame in concediul de maternitate”, a spus Basescu, pe scarile sediului central al PMP, adresandu-se celor cateva zeci de femei prezente.

El a aratat ca nu a stiut cum au crescut fetele sale, dar ca acum a inteles ca „e greu sa cresti copii”.

„Seara parca ai iestit din mina, asa te duci la culcare alergand dupa astea mici. Parca ai tras un ‘sut’ acolo in mina. E greu sa cresti copii, e greu, dar frumos si pentru mine e extraordinar pentru ca eu nu am stiut cum au crescut fetele mele, dar acum vad”, a spus Basescu, citat de Mediafax.

Fostul sef de stat a mai spus ca asteapta ca nepoata sa cea mica sa il strige „Bunicul”, sau „Traian”, dupa cum il striga unul dintre papagalii familiei.

„Inca nu ma striga, dar cand trec pe langa papagal – ca avem un papagal in sufragerie si unul in bucatarie – ala imi spune ‘Traian’, ma cunoaste dupa mers. Astept sa-mi spuna si asta mica ‘Bunicul’ sau ‘Traian'”, a aratat Basescu.

El a stat la sediul PMP aproximativ o ora, dupa care a plecat la volanul masinii sale, marca Dacia Duster.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: