Basescu, ironie maxima la adresa premierului: „Ponta, te rog, tradeaza-ma!”

politica

Traian Basescu ironizeaza declaratiile lui Victor Ponta, conform caruia demisia sa ar echivala cu „tradarea” intereselor electoratului. Fostul presedinte aduce aminte ca el l-a numit in functia de premier pe Victor Ponta si ii cere sa-l „tradeze”.

„Ponta, te rog, tradeaza-ma !!!!!

Ramin consecvent ideii ca acuzatia de conflict de interese nu este justificata, dar participarea la fals si spalare de bani in relatia cu Dan Sova in afacerea Rovinari – Turceni pare a fi temeinic documentata de procurori si numai un judecator poate decide definitiv, indiferent ce eforturi mediatice s-ar face pentru a-l spala pe Ponta cu anticipatie de mizga groasa a minciunii.

Mincinosul national incearca sa ne convinga ca, daca ar demisiona, ar trada electoratul.

Bietul mitoman a ajuns sa creada si vrea sa convinga o lume intreaga ca el a fost ales de popor.

Nu, dragule, pe tine nu te-a ales niciun popor, ci te-am desemnat eu pentru functia de PM respectind principiul constitutional ca o alianta care a cistigat alegerile cu 68% poate propune premierul.

Acum nici macar alianta USL care a cistigat alegerile nu mai exista, deci tu cam vii de nicaieri la Palatul Victoria. Nu indrazni sa mai vorbesti de legitimitate cind alianta, dar si intelegerea politica ce te-a propulsat au disparut.
Intre timp, ai devenit si singurul PM din Europa urmarit penal.
In concluzie, nu poporul te-a facut PM, ci eu te-am desemnat pentru aceasta functie, iar Parlamentul a aprobat propunerea mea.

De aceea, te rog, TRADEAZA-MA PE MINE, care te-am desemnat, demisionind si nu trada interesele tarii tale raminind in functie”, a scris Basescu pe Facebook.

Victor Ponta a explicat, luni seara, la Antena 3, de ce nu demisioneaza din fuctia de premier. „Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte”, a declarat el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: