Basescu anunta ca o vede pe Kovesi cu CATUSE: „Am aflat destule in ultimele luni ale mandatului”

politica

Traian Basescu este in razboi cu sustinatorii Laurei Codruta Kovesi. Fostul presedinte ii acuza pe acestia ca se comporta ca propagandistii din anii ’50 ai secolului trecut, confundand institutia DNA cu persoana care o conduce.

„Am vazut haita de propaganda a anilor ’50 la lucru! Imediat ce dai sa vorbesti de Laura Codruta Kovesi, daca n-o lauzi consistent, propagandastii incazarmati te declara dusman al justitiei, mai ales daca indraznesti sa spui ca doamna face abuzuri sau ca lasa infractori de teapa lui Pescariu si Florica in libertate si cu banii furati in conturi sau ca isi alege tintele selectiv sau ca sacrifica viata unor oameni pentru propria-i glorie.

In buna traditie a anilor ’50, propagandistii nu fac deosebirea dintre un om, vremelnic aflat in fruntea DNA, si institutia DNA care trebuie sa functioneze corect si eficient, democratic si respectand drepturile fundamentale, institutie pe care o sustin fara rezerve.

Haitei propagandei ii spun cert un lucru: Kovesi este departe de a fi intruchiparea corectitudinii si a cinstei si, in acest sens, am aflat destule in ultimele luni ale mandatului si mai ales dupa ce am plecat de la Cotroceni.

Dragi propagandisti ai anilor ’50, daca vreti sa faceti ceva pentru DNA si pentru tara, aparati institutia si n-o legati definitiv de un om trecator. Ma intreb cum ati mai putea apara DNA punand semnul egal intre Laura Codruta Kovesi si DNA daca intr-o zi o veti vedea la televizor pe Laura Codruta Kovesi cu catuse.

Pricepeti de ce nu este bine sa puneti semnul egal intre un om si o institutie?

PS 1. Romania are o singura institutie care se confunda cu omul ales: PRESEDINTELE.

2. Eu nu o acuz pe Kovesi de plagiat, pentru ca nu sunt calificat pentru o astfel de apreciere. Eu o suspectez doar ca a obtinut verdictul de neplagiat prin manopere frauduloase specifice unora dintre aceia pe care domnia sa ii incatuseaza.

3. Si inca ceva, daca in timp ce eu ma framantam sa gasesc o solutie pentru Kovesi la sfarsitul mandatului de Procuror General DOAMNA participa alaturi de Ghita si alti PSD-isti la manopere pentru albirea doctoratului, eu ce sa mai spun azi ?”, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: