Basescu n-a mai suportat: „Cumpanasu s-a urcat cu picioarele pe cadavrul Alexandrei. Daca il durea, durerea este tacuta”

politica

Fostul presedinte Traian Basescu reactioneaza dur fata de spectacolul mediatic dat de Alexandru Cumpanasu in cazul Alexandrei. Basescu ii cere lui Cumpanasu sa „stea mai bine acasa” , „sa isi incaseze sponsorizarile de pe unde le incaseaza”.

„Acest om a facut apel la ziaristi sa nu se mai bage, poate nu se mai baga si domnul Cumpanasu care a introdus multa tensiune in povestea asta crezandu-se probabil vreun fel de haiduc undeva intr-o padure in care trebuia sa il prinda pe bogatas cand trece cu trasura. Mai bine ar sta acasa si si-ar vedea de treaba lui, sa isi incaseze sponsorizarile de pe unde le incaseaza, dar sa nu se mai ocupe de cazul asta pe care s-a urcat cu picioarele plecand de la ce considera el ca e dreptul lui pentru ca e unchiul Alexandrei. Sa ii lase pe cei care se pricep. (…)

Cred ca nu am vazut om mai lipsit de scrupule decat acest domn care se urca pur si simplu pe cadavrul Alexandrei ca sa isi faca publicitate. Daca il durea, durerea este tacuta si actiona in tacere fara sa introduca atata confuzie si atatea zvonuri in spatiul public”, a afirmat Traian Basescu la B1 TV.

Pe de alta parte, Basescu este convins ca Alexandra a fost scoasa din tara.

„Eu cred Alexandra a fost scoasa din tara. O astfel de retea de trafic de persoane, la dimensiunile ei, lucreaza la nivel mare. Dar statul e in mare suferinta. Politistii si procurorii ar trebuie sa ia in calcul faptul ca in timp ce ei stateau la poarta, copilul poate era dincolo de frontiera. Ca sa restabilim increderea in stat, trebuie sa gasim fetita asta. Vie sau moarta! Eu asta as face in fiecare clipa. Ca in cazul ziaristilor rapiti; de doua ori pe zi si o data noaptea ii chemam pe cei responsabili”, a spus Basescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: