Basescu, nervos pe „liberalul rosu”: „Vrea sa joace pina la capat partitura scrisa de plagiator”

opinii

Traian Basescu a reactionat in urma publicarii declaratiilor din februarie ale lui Calin Popescu Tariceanu, conform carora romanii din diaspora „si-au vandut votul pentru un mic si-0 bere”. El se intreaba „de ce PSD-istii lui Ponta si PNL-listii lui Iohannis, cot la cot, in Parlament, au respins legea votului prin corespondenta initiata de Eugen Tomac”.

„Am vazut si auzit declaratiile ‘liberalului rosu’ cu referire la mici si bere sau la vinzarea voturilor pe care ar face-o romanii din strainatate. Este evident ca nu stie nimic despre cele 5,2 milioane de romani traitori in afara frontierelor care n-au plecat la munca de bine ce le era, care au sufletul pirjolit de dorul de casa si sunt cetateni romani .

El crede ca totul se tranzactioneaza, inclusiv sufletul sau dragostea de tara. Si pentru ca vorbeste de cumparat voturi, o sa-i amintesc ca, in 2008, cind a distrus finantele tarii pentru a cumpara voturi cu bani publici (ce ironie ca tocmai el sa vorbeasca de cumparat voturi), tara a fost salvata chiar de remiterile romanilor din diaspora, pe care acum ii desconsidera. Pe 16 noiembrie 2014, romanii din diaspora au catalizat votul impotriva imposturii.

Probabil “liberalul rosu” vrea sa joace pina la capat partitura scrisa de plagiator.
Partidele politice au obligatia sa le asigure exercitarea dreptului la vot. Altfel, risca o reactie imprevizibila a electoratului in 2016.

Oare de ce PSD-istii lui Ponta si PNL-listii lui Iohannis, cot la cot, in Parlament, au respins legea votului prin corespondenta initiata de Eugen Tomac? O fi un USL deghizat ?
Pe mine, personal, nu ma mai intereseaza voturile, dar tara da, iar romanii din diaspora sunt parte din tara. Lasati-i sa voteze”, s scris Basescu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: