Basescu pune in pericol alegerea lui Nicusor Dan in locul lui Firea: „Sunt gata sa candidez, nu imi voi lasa partidul”

politica

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti seara, la Digi 24, ca ia in calcul sa candideze la primaria Capitalei daca PNL si USR nu vor include si PMP in negocieri.

”Eu le mai dau timp celor de la PNL si USR sa ne cheme la negocieri, iar daca nu vor eu nu-mi voi lasa partidul si voi candida. Nu e bine sa concentrezi totul doar pe discutia cu Nicusor Dan la primarie, ci trebuie sa ai in vedere imaginea de ansamblu cu toti consilierii generali, primarii de sectoare, consilierii locali fiindca altfel nu are rost. Tineti minte ca eu am fost primul care am propus solutia cu Nicusor Dan drept candidat unic al Dreptei, dar nu imi voi lasa partidul”, a declarat Basescu.

Basescu mai spune ca o eventuala candidatura a lui Ponta pentru primaria generala ar fi cea mai buna veste pentru partidele de dreapta, daca vor reusi si sa profite de aceasta sansa.

”Ar fi o veste extraordinara candidatura lui Ponta fiindca ar rupe votanti de la PSD. Tineti minte ca Bucurestiul a fost mereu de stanga, chiar si cand am castigat eu, chiar daca se tot zice ca e de dreapta. Clujul e de dreapta”, atrage atentia Basescu.

Insa o candidatura a lui Basescu ar rupe votanti din partea dreapta si ar scadea sansele lui Nicusor Dan de a o inlocui pe Gabriela Firea.

Mai mult despre: ,


Comentarii: