Basescu s-a enervat, le-a spus in direct celor de la Romania TV ca ii apara pe escroci: „Aveti o campanie de spalare a maciucilor mediatice”

politica

Traian Basescu a declarat la Romania TV, in emisiunea lui Victor Ciutacu, ca acest post face parte dintr-o „alianta de aparare a unui escroc de teapa lui Dan Voiculescu”. 

„Inteleg alianta de aparare a unui escroc de teapa lui Dan Voiculescu. E o spalare a maciucilor mediatice ale lui Voiculescu, Gadea si Badea. Incercare de spalare a unuia care a fost condamnat la 10 ani de puscarie. E o campanie si la Romania TV”, a spus Basescu, spre stupefactia lui Ciutacu.

Romania TV i-a invitat, marti, pe Mihai Gadea si Mircea Badea de la postul concurent, Antena 3, sa isi verse nemultumirea ca au pierdut procesul cu Laura Codruta Kovesi. Gadea, Ciuvica si Antena 3 trebuie sa-i plateasca 300.000 del lei sefei DNA.

„Procurorii DNA au intervenit in acest dosar ca sefa DNA sa castige bani. Ce s-a intamplat azi e de o gravitate enorma. In orice democratie, jurnalistii pun intrebari si investigheaza. Ne-au dat in judecata si ne-au cerut bani. E o dictatura. Cine sa ii plateasca morman lui Kovesi si de unde? E stupefiant.

Portocala, Zdreanta si colegii sai de abuzuri sunt acum investigati. Presa independenta poate gasi un numitor comun. Trebuie sa constientizam opinia publica. Unele persoane se implica dictatorial. Azi ne-a luat pe noi, dar ii vor lua, la rand, pe toti”, a spus Gadea in direct la Romania TV.

Si Mircea Badea a intrat in direct la Romania TV pentru a-i lua apararea sefului sau, Mihai Gadea. Badea a acuzat-o pe Kovesi ca face „un abuz incredibil”.

„Nu e niciun razboi. E o executie. Nu e legalitate de arme. DNA a palmat orice fel de probleme ale lui Mircea Basescu pana la emisiunile noastre. Kovesi s-a enervat si ne-a executat cu ajutorul unor judecatori fricosi. Cu ce armata sa ma determine ei pe mine sa imi cer scuze? Voi fi solidat si financiar cu colegii mei de televiziune si de emisiune. Banii ii poate lua teoretic, dar nu ma poate face sa imi cer scuze.

Kovesi se umileste pe ea din pozitia pe care o are pentru aceasta actiune penibila. Nu a demonstrat prejudiciul. Kovesi a executat la noi tot ce se putea executa. Pe fondatorul trustlui, sediile noastre care stau in paragina acum, si acum acest proces. Face un abuz in serviciu incredibil. Noi suntem Greu de ucis partea a cincea”, a declarat Mircea Badea la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: