Basescu si-a gasit casa. Unde s-a mutat. Vezi si reactia lui Ponta

news

Traian Basescu anunta ca s-a mutat la Scrovistea, „intr-un spatiu detinut de RA-APPS”. Acesta are numai 120 de metri patrati. El mentioneaza ca va reveni la Bucuresti dupa ce se vor termina reparatiile la vila oferita de Guvern.

„Pentru cei care mor de grija altora… M-am mutat provizoriu la Scrovistea, la cererea mea, intr-un spatiu detinut de RA-APPS care cuprinde un dormitor, o sufragerie, o baie, un birou si o bucatarie. Total, maxim 120 mp conform solicitarii mele, pentru a nu-mi incarca inutil factura la intretinere.

Cind RA-APPS va termina reparatiile in Gogol 2, pentru care am semnat contract, voi reveni in Bucuresti. Nu beneficiez nici de paduri, nici de domenii de vinatoare”, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Ponta: „Nu a trecut asa ceva prin guvern”

Premierul a declarat ca nu cunoaste nimic despre mutarea lui Traian Basescu.

„Nu cunosc, intrebati-i pe cei de la RA-APPS. Nu a trecut asa ceva prin Guvern. Mai, oameni buni, haideti sa vorbim limba romana: nu a trecut asa ceva prin Guvern, nu ma ocup de pagina de Facebook a lui Basescu, intrebati la RA-APPS”, a spus Ponta.

In lipsa unei hotarari de Guvern in acest sens, conform procedurii legale, mutarea lui Traian Basescu intr-un spatiu al RA-APPS de la Scrovistea ar fi posibila doar in urma unei intelegeri intre cele doua parti.RA-APPS functioneaza in subordinea directa a Secretariatului General al Guvernului.

Guvernul a aprobat, pe 4 februarie, hotararea prin care vila RA-APPS din cartierul Primaverii in care a locuit pana in acest an Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, ii este atribuita fostului presedinte Traian Basescu spre utilizare ca resedinta.

Vila, cu sapte camere si doua camere de serviciu, are o suprafata utila de 366 metri patrati, dintre care parter de 126 metri patrati si etaj de 135 metri patrati, si dispune de un teren in suprafata de 1.334 metri patrati, chiria lunara perceputa pana in prezent fostului chirias, Mioara Roman, ridicandu-se la 6.205 euro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: