Basescu spune de ce nu se RETRAGE: „Am sa ma bat inca ZECE ANI”

politica

Traian Basescu afirma ca dupa incheierea mandatului de presedinte si-ar fi dorit sa se „retraga lin” din viata publica, insa nu a fost posibil din cauza „sistemului lui Nastase si Voiculescu”. El spune ca se va bate inca zece ani pentru a-si apara realizarile din perioada in care a fost sef al statului.

„Am sa ma bat politic pentru apararea mandatelor mele! RoTV, Rtv, A3 sunt in campanie furibunda impotriva mea. Uneori, alimentate chiar de institutii ale statului devenite obediente stapinilor pentru ca unii isi doresc sa fie vesnici in functii.

Doua luni dupa incheierea mandatului nu am avut iesiri publice. Mi-am dorit sa urmeze o retragere lina din viata publica. Dar sistemul lui Nastase si Voiculescu isi doreste o revansa pentru toate infringerile politice pe care i le-am administrat pina la terminarea celui de al doilea mandat.

Am sesizat in acest interval de doua luni ca obiectivul celor trei televiziuni este distrugerea, discreditarea celor zece ani ai mandatelor mele la Cotroceni. Si, pentru acest motiv, nimic nu este jenant, de la atacarea tuturor membrilor familiei mele (noroc ca sunt si unii nascuti dupa 21.12.2014), la punerea nejustificata sub sechestru a terenului agricol cumparat legal de Ioana si pina la punerea mea si a ginerelui sub acuzare pentru santaj sau arestarea unor persoane considerate emblematice in timpul celor zece ani de mandat.

In aceasta operatiune masiva de denigrare, nimic nu este prea mult . Fie ca utilizezi epave ale regimului comunist angajate cu norma intreaga la cele trei televiziuni, fie ca utilizezi familii intregi de rromi interlopi bine instruiti de avocati de tip militian sa faca declaratii denigratoare la adresa mea, fie ca sunt virfuri de lance ale turnatorului Voiculescu angajati sau fosti angajati ai trustului Intact, fie ca sunt angajati ai turnatorului de tip nou Ghita, fie ca sunt basisti raspopiti sau diverse specii de acoperiti, toti se straduiesc din rasputeri sa anihileze doua mandate de presedinte si sa semene, fara pic de responsabilitate, ura si minciuna.

Oare ce v-a deranjat atit de tare in cei zece ani ?

Poate condamnarea comunismului ca fiind un regim ilegitim si criminal ?
Poate predarea la CNSAS a celor trei milioane de dosare ale fostei securitati ?
Poate faptul ca nu mai puteti dilua relatia cu SUA pentru a face jocul atit de drag voua la mai multe capete ?
Poate curajul, ce-i drept platit foarte scump, de a trece rapid tara prin criza ?
Poate curajul de a infrunta deschis Moscova ?
Poate condamnarea prin comunicat a pactului Ribbentrop – Molotov ?
Poate declaratia ca Stalin si Hitler sunt doi criminali care au decis ca romanii sa traiasca despartiti de Prut (dupa terminarea mandatului) ?
Poate readucerea in tara a lui Omar Hayssam cind multi au rasuflat usurati aflind ca a disparut ?
Poate faptul ca am semnat tratatul de aderare la UE ?
Poate infiintarea ANI ?
Poate izolarea justitiei de influenta politicului ?
Poate faptul ca nu am negociat cu niciunul dintre voi propria voastra ticalosie ?
Poate faptul ca si acum aveti de raspuns unui referendum care va cere sa ramineti doar 300 de parlamentari ?
Poate faptul ca vad in PSD si PNL si liderii lor acelasi USL din vara lui 2012 ?
Poate faptul ca nu am impartasit cu voi ilegalitati si nu am fost niciodata dependent de voi ?
Poate faptul ca nu mai puteti controla multe din institutiile statului ?
Poate faptul ca tara nu mai este ca cea din 2004 ?
Sau poate va deranjaza toate la un loc ?

Tineti minte, au trebuit aproape 10 ani pentru ca cea mai mare parte a populatiei sa inteleaga importanta independentei justitiei. Acum au inteles si nu-i mai puteti minti. Daca va fi nevoie, am sa ma bat 10 ani si pentru apararea mandatelor mele”, a scris Basescu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: