Basescu a sters pe jos, in direct la RTV, cu invitatii de casa ai postului: „Sunteti zero ca inteligenta!”. Catre Abraham: „Marinarul e mai istet ca militianul”

politica

Traian Basescu a intrat in conflict, duminica seara, cu invitatii de casa ai postului Romania TV, avocatii Pavel Abraham si Mariana Stefan. El l-a acuzat pe Abraham ca se afla in spatele „inscenarii” a carui victima a fost fratele sau, iar lui Stefan i-a spus ca este „zero ca inteligenta”.

Iata dialogurile:

Basescu: Sa ma asculte si el ca si eu ii ascult prostiile in fiecare zi. Abraham e unul dintre cei care au facut inscenarea fratelui meu.

Abraham: Eu mi-am facut doar datoria de avocat.

Basescu: Eu asa spun. Eu nu am stiut nimic despre ce s-a intamplat la DNA.

Abraham: Daca nu ati stiut este rau. Daca ati stiut si ati tolerat e si mai prost.

Basescu: Cei care trebuiau sa ma informeze erau in tandem cu Ponta si cu Kovesi. Daca luam sursa de informatii viabila ce imi spunea Elena Udrea faceam mai putine greseli pentru ca ea a stiut ce se intampla la varf. Stiu pasiunea militianului de a lua omul la ancheta imediat. Marinarul e mai istet ca militianul. Lasati-o moarta cu demagogia. Am discutat cu institutiile despre EADS.

Basescu a avut apoi un dualog contondent si cu avocata Mariana Stefan.

Stefan: Cunoasteti despre existenta protocoalelor, despre continutul lor? Institutia Presedintiei avea incheiat un protocol, in limite legale, cu SRI?

Basescu: Finalul intrebarii imi arata ca sunteti zero ca inteligenta! Cum credeti ca seful statului putea sa aiba un protocol?

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: