Basescu: „Victor Viorel, iti garantez ca n-ai sa reusesti”

politica

Traian Basescu revine cu un nou atac la adresa lui Victor Ponta, pe care il acuza ca se afla in spatele problemelor cu justitia cu care se confrunta atat el, cat si familia sa.

„Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeste Traian Basescu. De citiva ani, obsesia lui Viorel s-a ‘rafinat’ devenind ‘Basescu la puscarie’. O striga in mari adunari cu ‘poporul pesedist’ pe stadioane, in sali de sport, in piete publice si la televiziuni, ori de cite ori are ocazia. Mai nou, bazindu-se pe revolutionarul vinator de ‘teroristi’ Nitu si alti citiva procurori, pe televiziunile turnatorilor de rit vechi si nou Felix si Ghita, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede ca-si poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar si a familiei mele. In mintea lui incetosata de ura dar si de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker si Brucan .

Victor Viorel, iti garantez ca n-ai sa reusesti cu toti servantii publici si privati care iti rinjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. N-ai sa reusesti pentru ca nici eu, nici Ioana si nici Radu n-am incalcat legea. Si mai sunt convins ca cei mai multi oameni din justitie nu mai vor inapoi sub control politic.

In schimb, atentie Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?”, avertizeaza Basescu pe pagina sa de Facobook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: