Basescu vorbeste din experienta. Ce crede despre implicarea SERVICIILOR in accidentul lui Condrea

politica

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la Suceava, despre moartea lui Dan Condrea, ca exclude implicarea vreunui serviciu romanesc, in conditiile in care acestea „te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot”.

Basescu a afirmat, intr-o conferinta de presa, despre cazul Hexi Pharma, pe care il considera „grav”, ca nu se poate pronunta inca, pentru ca are foarte multe neclaritati, dar este sigur ca in legatura cu moartea lui Dan Condrea nu sunt implicate serviciile secrete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Nu m-am pronuntat despre cazul Hexi Pharma, ceea ce rar mi se intampla. Nu m-am pronuntat pe o problema care pare importanta, in care serviciile sunt suspectate. Nu ma voi pronunta nici astazi, pentru ca sunt lucruri care mie imi sunt neclare. Ce va pot spune cu certitudine privind la speculatii. Cine l-a omorat pe Dan Condrea? Exclus ca vreun serviciu romanesc sa se ocupe cu asa ceva. Exclus. Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot. Asta nu pot sa cred”, a spus Traian Basescu.

Fostul presedinte a evitat sa spuna care sunt neclaritatile pe care le are fata de acest caz.

„Am foarte multe neclaritati si de asta nu ma pronunt pe caz, pentru ca este atat de grav incat cred ca exprimarea hazardata a unui fost presedinte poate da niste confuzii extraordinare si de aceea ma abtin”, a afirmat Basescu, adaugand ca atunci cand va avea lucrurile clare si isi va putea asuma ceea ce spune, se va pronunta cu siguranta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: