Basistul trupei Godbye to Gravity, transferat in Franta. Tanarul e bantuit de cosmarul incendiului din Colectiv

actualitate

Basistul trupei Godbye to Gravity, Alex Pascu, internat cu rani grave la spitalul Floreasca in urma tragediei din Colectiv, este transferat in aceasta dupa-amiaza la un spital din Franta. Acum, 103 raniti sunt internati in spitale din Romania si din strainatate.

Gazata Sporturilor a scris astazi faptul ca basistul trupei Goodbye to Gravity, Alex Pascu, ar fi bantuit de cosmarul prin care a trecut in noaptea de 30 octombrie, in clubul Colectiv. Publicatia scrie ca, in urma cu cateva zile, Alex Pascu a avut un cosmar in spitalul unde se recupereaza in urma tragediei.

”A deschis ochii si a inceput sa strige ‘Foc! Foc! Fugiti, oameni!’. Am inteles ca nici medicii nu si-au putut explica aceasta intimplare, stiind ca pacientii aflati sub sedative puternice si morfina nu viseaza. Ana mi-a povestit totul in hohote de plins. Am simtit ca nu mai poate”, a povestit pentru sursa citata o apropiata a Anei Pascu, mama lui Alex Pascu.

Dintre cei cinci membri ai trupei Goodbye to Gravity, trei au murit, solistul Andrei Galut se recupereaza in Olanda, iar Alex Pascu (34 de ani) va fi tratat de acum in Franta.

Din cei 36 de pacienti transferati peste hotare, sapte nu au mai putut fi salvati. Astazi, bilantul negru a ajuns la 50 dupa ce o alta victima in incendiul de la clubul Colectiv s-a stins noaptea trecuta. Tanarul fusese transferat in Marea Britanie.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoana. In 12 zile de la tragedie au decedat alte 23 de persoane, numarul victimelor ajungand, miercuri, la 50. Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 34 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: