Bataie Badalau. Pana si analistul pro-PSD Bogdan Chirieac este ingrozit de violentele pesedistilor: „Este un adevarat cancer”

news

Analistul Bogdan Chireac, ale carui simpatii pentru PSD sunt de notorietate, este ingrozit de cea mai nou actiune violenta provenind din PSD. Senatorul Niculae Badalau l-a lovit cu pumnul, sambata seara, pe deputatul PNL Marin Anton. Chirieac vede in aceste manifestari un pericol ce ameninta sa se extinda la nivelul intregii societati.

„Trebuie condamnata violenta de orice tip. Este un adevarat cancer”, a punctat Chireac, in direct la Romania TV.

El a amintit de situatia tensionata de la inceputul anilor ’90, cand manifestarile violente de strada au pus in pericol statul roman si a explicat ca se teme de trecerea acestui fenomen in sfera interetnica.

„Sa ne fereasca Dumnezeu de violente interetnice. In anii 90 am scapat fara astfel de manifestari, in cotextul in care Iugoslavia tocmai exploda sub aceasta forma de violenta. Nici nu vreau sa ma gandesc la ce ar insemna un astfel de lucru”, a comentat Chirieac, amintind ca aceste manifestari sunt cele care au dus la prabusirea unor state din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: