„Bataie de joc”. Federatia Internationala de Scrima anunta ca „Rromania” a obtinut medalia de aur

sport

O eroare pe pagina de Facebook a Federatiei Internationale de Scrima, care a scris „Rromania” in descrierea fotografiilor in care anunta medalia de aur la spada a echipei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio, a atras numeroase comentarii in care se cere rectificarea greselii, scrie News.ro.

In descrierea fotografiilor de la finala de spada feminin Romania-China, castigata de tara noastra, pe pagina de Facebook a Federatiei Internationale de Scrima (FIE), scrie: „Rio de Janeiro, 11 august 2016 Women’s epee team final Gold medal Rromania vs China Olympics Rio2016”.

rromania

Aceasta eroare de editare a atras comentariile multor romani, care cer rectificarea numelui tarii. Majoritatea celor care comenteaza admit ca, in mod sigur, este vorba despre o eroare de editare, dar sunt si cateva pareri critice, cum ar fi: „Bataie de joc intentionata la adresa romanilor. Sigur a fost intentionat”.

Echipa feminina de spada a Romaniei, formata din Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu, a invins, joi seara, nationala Chinei, scor 44-38 si a castigat aurul olimpic, primul pentru delegatia „tricolora” la actuala editie a Jocurilor de la Rio.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: