BATAIE extrem de dura in Parlament. Un deputat a fost luat la PUMNI – VIDEO

externe

O noua incaierare a avut loc vineri in Rada Suprema de la Kiev (parlamentul unicameral ucrainean) intre cativa deputati din grupul Frontului Popular (desprins din formatiunea Batkivscina a fostului premier Iulia Timosenko) si ai partidului proprezidential Blocul Petro Porosenko (BPP), imediat dupa discursul premierului Arseni Iateniuk, relateaza Unian si RIA Novosti.

In timpul discursului sefului guvernului, deputatul Oleg Barna care strangea semnaturi pentru o motiune de cenzura impotriva cabinetului de ministri, s-a apropiat de tribuna si a dorit sa-i inmaneze un buchet de trandafiri rosii premierului Arseni Iateniuk.

Dupa aceea, parlamentarul l-a ridicat in brate pe Iateniuk si l-a scos de la tribuna. Mai multi deputati ai Frontului Popular, al carui lider este Arseni Iateniuk, s-au aruncat asupra parlamentarului BBP, luandu-se la bataie.

‘Stiu ca nu am fost prea european. Daca Iateniuk nu va pleca (din fruntea guvernului) de bunavoie, ma tem ca strada il va scoate din functie’, a afirmat parlamentarul, acuzand cabinetul condus de Arseni Iateniuk ca nu si-a respectat nicio promisiune.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: