Bataie in Lidl Titan, niciunul dintre oamenii de paza nu a intervenit, doar o femeie: „Un tata si fiul lui au fost batuti pentru ca le-au reprosat celor trei ca se baga in fata”

news

bataie lidl titan

Un barbat in varsta a fost batut cu salbaticie, marti seara, in supermarketul Lidl Bratarii, situat in cartierul Titan din Bucuresti. El a fost atacat de trei tineri pentru ca le-a reprosat ca se baga in fata la rand.

Bataia a avut loc marti, in jurul orei 18.00, in supermarketul Lidl de pe strada Bratarii. O femeie, cadru medical, martor la acest incident, a declarat pentru aktual24.ro ca nimeni de la paza nu a intervenit. „A fost nevoie ca eu sa ma bag intre ei, am reusit sa ii opresc”, a relatat femeia.

„Un tata, un domn in varsta, si fiul lui au fost batuti. Domnul in varsta astepta la rand la case, iar cei patru s-au bagat in fata. Domnul le-a spus sa stea la rand, insa cei trei au inceput sa il injure si sa il ameninte. Cand a terminat de platit, domnul le-a spus ‘nu va e rusine, am o varsta’. Golanii au tabarat pe el si l-au batut intr-un mare hal. L-au desfigurat, i-au dat cu o sticla in cap, era plin de sange.

A fost nevoie ca eu sa ma bag intre ei, am reusit sa ii opresc. Nimeni de la paza nu a intervenit, cum e posibil asa ceva? In magazin erau oameni cu copii”, a relatat femeia pentru aktual24.ro.

Femeia a mentionat ca politistii au ajuns dupa zece minute, insa agresorii deja disparusera.

UPDATE

Surse din Politie au declarat pentru aktual24.ro ca politistii au ajuns la Lidl la ora 18:02, dupa ce politistii din cadrul Sectiei 13 au fost sesizati prin 112 de catre agentii de paza.

Sursele confirma ca persoanele agresate sunt tata si fiu, iar conflictul ar fi avut loc pe  fondul unor neintelegeri mai vechi. Cele doua persoane au fost transportate cu ambulanta la spital, intrucat prezentau urme de violenta la nivelul fetei si capului.

Trei agresori s-au prezentat apoi la sectia de politie si au declarat ca s-au intalnit intamplator in magazin cu ceilalti doi, tata si fiu, una dintre persoanele vatamate fiind unchiul fostei concubine a unuia dintre agresori. Acesta l-ar fi amenintat pe unul dintre cei trei cu acte de violenta. Bataia a izbucnit dupa un schimb de replici in zona caselor de marcat, au precizat sursele din Politie.

Politia s-a sesizat din oficiu pentru lovire si amenintare, iar in paralel desfasoara activitati de verificare cu privire la modul de interventie al agentilor de paza ai magazinului.

Reactia Lidl

In legatura cu incidentul petrecut in data de 19.07.2023 in cadrul magazinului nostru situat pe str. Bratarii nr. 2, din Bucuresti:

Agentii de paza au identificat posibilitatea unei altercatii inca din incinta magazinului, din zona salii de vanzare. Au intervenit imediat si au separat persoanele care aveau un comportament inadecvat.

Situatia s-a reluat si dupa ce persoanele respective au depasit linia caselor de marcat, unde s-au alaturat alti 2 posibili cunoscuti ai celor implicati in conflict, devenind extrem de violenti. In acel moment, agentii de paza au evaluat situatia ca fiind una de risc ridicat, asadar au apelat imediat serviciul 112, dar si agentii de la firma de interventie rapida partenera. Pana la venirea Politiei, cei 2 agenti de paza din magazin i-au izolat pe cei implicati in conflict, pentru a putea proteja atat clientii din acea zona, cat si angajatii nostri.

La acest moment, situatia este gestionata de catre autoritatile competente. Confirmam faptul ca agentii de paza au respectat procedurile interne Lidl, respectiv au incercat in prima faza sa aplaneze conflictul, si, in functie de rezultat si de potentialul risc, au solicitat ajutorul Politiei si al agentilor de la interventii rapide.

Suntem la curent ca in mass media s-a vehiculat informatia conform careia un client / clienta ar fi intervenit in a-i separa pe cei aflati in conflict pentru ca agentii de paza nu ar fi reactionat, insa din informatiile pe care le avem in acest moment si din imaginile suprinse pe camerele din sistemul de supraveghere, aceasta informatie nu este confirmata.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: