Bataie in sediul DSP Arad, directorul economic a folosit electrosocuri: „M-ai curentat! Dom’le, vrei sa ma omori?”

news

Politistii aradeni au intocmit dosar penal in cazul scandalului care a avut loc, marti, in sediul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Arad, unde un director a folosit un dispozitiv cu electrosocuri pe un coleg cu care avea divergente.

„Politistii aradeni au fost sesizati, prin SNUAU 112, despre o stare conflictuala intre doi angajati ai unei institutii publice din Arad. La fata locului s-a deplasat echipa operativa, pentru clarificarea starii de fapt. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase si lovirea sau alte violente”, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, Claudia Iuga.

Conform sursei citate, toate partile au fost audiate, iar deocamdata dosarul este intocmit cu privire la fapta, adica „in rem”.

Anterior, surse din cadrul DSP Arad declarasera, pentru Agerpres, prezentand si o filmare cu incidentul – ca directorul economic Gheorghe Iulian Penzes i-a amenintat pe unii colegi, spunand ca are asupra sa dispozitivul cu electrosocuri pentru a se apara. El avea si un spray iritant cu piper.

Conform filmarii, la un moment dat directorul economic a pus aparatul cu electrosocuri pe mana unui coleg si l-a pornit, iar cel agresat a strigat: „M-ai curentat! Dom’le, vrei sa ma omori?”.

In scandal a intervenit directoarea institutiei, Cecilia Irimie, care i-a reprosat lui Penzes ca are asupra sa dispozitivul si spray-ul.

„Ce faceti, domnule director? Va rog foarte frumos, domnule director, cu asa ceva nu veniti la lucru, nu se poate asa ceva! Acum ma speriati pe mine? Nu ne amenintati cu spray-ul! Acum v-am vazut ca ati amenintat!”, a intervenit directoarea Cecilia Irimie.

Angajatii spun ca directorul economic a mai avut in trecut neintelegeri cu unii colegi din institutie, iar marti a revenit la lucru dupa o perioada mai lunga de concediu.

Un angajat martor la incident a sunat la 112, relatand ce se intampla in sediul institutiei.

Gheorghe Iulian Penzes si directoarea DSP, Cecilia Irimie, nu au putut fi contactati pentru a-si prezenta punctele de vedere.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: