Bataie in trafic si in Banat, o aradeanca a sarit la un sofer de BMW. Soferita a fost cea vinovata – Video

news

O soferita din Arad a sarit sa se bata cu un alt sofer pe in Timis, pe drumul spre Autostrada Vestului.

Conflictul a avut loc  intre Dumbravita si Giarmata. Femeia a patruns pe prima banda, zona pe care este interzisa circulatia din pricina lucrarilor la drum si a incercat sa depaseasca masinile care circulau regulamentar, in coloana, spre soseaua de mare viteza.

La un moment dat, ea a trecut peste doua zone de pamant si a ridicat praf si pietre care puteau sparge parbrizele altor autoturisme. Cand a revenit pe banda a doua de circulatie, soferul unui BMW a oprit brusc in fata femeii si a blocat-o. Soferul de BMW a coborat sa ii reproseze soferitei comportamentul in trafic.

Dupa un schimb de replici, femeia a incercat sa-l loveasca cu piciorul, tanarul a ripostat, iar dupa aceea a intervenit si pasagerul din masina femeii, iar totul a degenerat intr-o bataie generala, relateaza Opinia Timisoarei.

„Aplauze! Stam in prezenta unor adevarati „eroi” ai soselelor!

In stanga avem un conducator de BMW care pare ca a obtinut permisul de conducere la scoala de arte martiale condusa de Bruce Lee, unde luptele in trafic sunt cursuri obligatorii! De la care putem invata cum sa ignoram regulile si sa ne batem cu onoare in trafic!

Iar in dreapta intalnim o adevarata virtuoza a raliurilor in trafic, insotita de un copilot pasionat de Jean Claude VanDame, care se inspira cu siguranta din filmele idolului sau, ca sa ne demonstreze cum indisciplina si luptele in trafic pot fi adevaratele chei ale succesului rutier!

Va aplaudam pentru modul in care faceti din trafic un veritabil circ! Felicitari, pentru spectacolul de comedie rutiera, sunteti cu adevarat modele demne de a fi … urmarite!”, a scris instructorul auto Mircea Crisan pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: