Bataie intre patru pesediste in sediul PSD Cluj. Una a ajuns la urgente cu traumatism cranian: „Am picat in fata partidului”

politica

La sediul PSD Cluj-Napoca a avut loc, vineri dupa-amiaza un incident intre consilierul local Anca Ciubancan si alte membre ale PSD.  Anca Ciubancan  a ajuns la Unitatea de Primire a Urgentelor cu o rana grava la cap.

Din primele informatii, citate de Foaia Transilvana, Anca Ciubancan ar fi fost batuta chiar in sediul PSD  de alte trei femei, intre care Angela Sacalis si Evelina Milea (foto), presedintele organizatiei de tineret a PSD Cluj.

La fata locului a intervenit si un echipaj de la Politia Cluj Napoca. Potrivit unor surse, consiliera locala le-ar fi reprosat celor trei activiste ale PSD, ca fumeaza in sediul partidului ia acest lucru este ilegal. La scurt timp, aceasta a fost impinsa si in cadere a dat cu capul de asfalt.

Angela Sacalis a refuzat sa comenteze situatia. Nici Evelina Milea nu a raspuns la mesajele jurnalistilor.

Nici presedintele PSD Cluj, Alexandru Cordos nu a raspuns la telefon.

Conform medicilor, Anca Ciubancan a suferit un traumatism cranian si  primeste tratamentul medical adecvat pentru astfel de situatii. Medicii au mai comunicat ca aceasta se exprima foarte greu si nu pare prea cooperanta. In plus, medicii sustin ca radiografia toracica efectuata Ancai Ciubancan evidentiaza ca are cateva coaste rupte.

„Am picat in fata partidului. Nu am intrat in partid. Totul s-a intamplat in curte. Am ajuns la sediu si le-am cerut sa deschida poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele inauntru. Si le-am spus sa nu isi bata joc de munca altora. Atunci Sacalis a inceput sa ma injure. In acel moment le-am spus ca sediul PSD este spatiul public. Sacalis mi-a sa o f** pe mama si pe Aurelia Cristea cu legea ei.

Sacalis a venit si a sarit pe mine si avea niste tenisi in picioare si mi-a dat cu picioarele in burta. Am reusit sa ma trag si atunci Sacalis a revenit si m-a impins si am cazut, si m-am lovit la cap. Imi e foarte rau si am o senzatie de voma …”, a declarat victima.

Biroul Organizatiei municipale Cluj-Napoca va analiza in cel mai scurt timp acest incident si va lua masurile corespunzatoare. De asemenea a fost sesizata Comisia de Etica”, a declarat presedintele PSD Cluj, Alexandru Cordos.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: