Batalia clovnilor prezidentiabili. Liviu Plesoianu il ataca furibund pe Cumpanasu: „Mi-e scarba”

politica

Liviu Plesoianu, candidat independent la Presedintie, il ataca violet pe celalalt candidat independent care face valva, Alexandru Cumpanasu. Plesoianu il acuza pe Cumpanasu de legaturi stranse cu George Maior, fost sef al SRI.

„In timp ce eu il infruntam fara rezerve pe George Maior, in cadrul comisiei de ancheta ‘Sufrageria’, domnul Cumpanasu ii dedica ode. Sunt satul pana la dezgust de ipocrizie si superficialitate! Romania e sufocata de ambele… Domnul Cumpanasu il considera PRIETEN si acum pe acest ins!

P.S. Poate verificati ceva interesant, toti cei care vedeti in Cumpanasu un luptator ‘anti-sistem’. Cand George Maior, Director SRI la acea vreme, punea presiune pe Curtea Constitutionala (care tocmai declarase neconstitutionale Legile Big-Brother), domnul Cumpanasu facea FIX acelasi lucru! Acum, dupa tragedia de la Caracal, domnul Cumpanasu cere campanie nationala pentru ‘cartelele prepay’, adica EXACT ce voia Maior! Mi-e #SCARBA!

Cine nu e capabil sa inteleaga ce se intampla isi merita soarta!”, scrie Plesoianu pe Facebook.

Cumpanasu i-a acuzat pe Klaus Iohannis si Dan Barna, sambata, ca slujesc interesele Germaniei si Frantei. El a sustinut ca acestia ii transforma pe romani in „sclavi” ai Occidentului, o tema preferata a propagandei PSD.

„Am varsta, maturitatea si experienta pentri a conduce o tara care are nevoie de un om care sa aiba forta. Nu uitati ca Franta si Germania au candidat in Romania. Si SUA au candidat. Oare Romania are candidat? Eu imi doresc sa fiu acel candidat. Imi doresc o relatie foarte buna cu SUA si UE, dar nu de sclavi”, a declarat Cumpanasu, sambata seara, intr-o inregistrare live pe Facebook.

Cumpanasu are relatii foarte stranse cu liderii PSD. Cel mai nou beneficiu obtinut este garda personala si masina furnizate de Jandarmerie ca urmare a unui ordin dat de ministrul de Interne, Mihai Fifor. Acesta este secretar general al PSD, coordonator al campaniei electorale a PSD.

De asemenea, principalele canale de propaganda ale PSD, Antena 3 si Romania TV, au crescut semnificativ spatiul alocat declaratiilor lui Cumpanasu dupa ce acesta si-a anuntat candidatura.

Mai mult despre: ,

Comentarii: