Batalie crancena in PSD intre organizatiile din sud si cele din nord. Sudistii din PSD anunta ca moldoveanul Mihai Chirica va fi exclus din partid

politica

Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, este de parere ca Mihai Chirica, liderul PSD care a lansat critici dure la adresa liderului partidului, Liviu Dragnea, „s-a autoeliminat” din partid. „Suta la suta, colegii mei imi impartasesc opinia”, a spus Stanescu. 

Paul Stanescu a afirmat, luni, referitor la declaratiile primarului din Iasi cu privire la Liviu Dragnea, ca acesta „s-a autoeliminat” din partid, ceea ce va fi oficializat in forurile statutare ale partidului.

„Un vicepresedinte care are o asemenea pozitie in cadrul partidului s-a autoeliminat. Nu mai face parte din partid, dar trebuie sa discutam acest caz in forurile statutare. Si la Olt vom avea, miercuri sau joi, un Comitet Executiv, pentru ca nu poate sa fie o decizie personala a mea. Vom avea o pozitie oficiala in ceea ce il priveste pe vicepresedintele Chirica de la Iasi. Suta la suta, colegii mei imi impartasesc opinia”, a spus Stanescu.

Paul Stanescu face parte din cercul de apropiati ai lui Liviu Dragnea.

Vicepresedintele PSD, Mihai Chirica, a lansat, duminica, critici dure la adresa liderului partidului Liviu Dragnea, afirmand ca „politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabila”, chiar daca acesta a fost un bun lider de partid, care a dus la castigarea unor scoruri electorale foarte bune.

Chirica a fost intrebat daca este multumit de felul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, conduce partidul.

„Sincer? Nu. Daca as fi fost multumit, as fi tacut si as fi inghitit lucrurile astea ca atare. E nevoie de un alt leadership si e nevoie de o schimbare in managementul politic”, a raspuns primarul municipiului Iasi, la Digi 24.

Chirica a mai spus ca opiniile sale sunt impartasite si de organizatiile PSD din Ardeal si din nordul Moldovei. Acestea sunt profund nemultumite ca puterea a fost acaparata la nivel central de catre organizatiile din sudul tarii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: