news

Bataus cu bata, pus la punct in traficul din Bucuresti. Calm remarcabil al celui agresat – Video

Un sofer extrem de agresiv din Bucuresti a fost pus la punct de un alt sofer, mult mai calm. Soferul agresiv a fost ulterior retinut.

In imaginile filmate de un martor se vede cum soferul agresiv, in varsta de 36 de ani, a coborat in viteza din masina si a sarit sa il loveasca pe celalalt sofer, in varsta de 47 de ani. Insa batausul a fost pus rapid la pamant. Ulterior, el si-a scos o bata de baseball din portbagaj si a sarit din nou sa il loveasca pe celalalt sofer. Acesta s-a aparat si a reusit sa ii confiste bata. Cel agresiv a luat-o apoi la fuga.

„Ieri, 21 martie 2023, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 2 Politie au pus in aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui barbat, fata de care sunt efectuate cercetari intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

La data de 20 martie 2023, Sectia 2 Politie a fost sesizata de catre o persoana cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, jurul orei 15.30, in timp ce se afla pe o strada din Sectorul 1, in urma unui conflict spontan in trafic, un barbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent.

Ieri, 21 martie, in urma punerii in aplicare a mandatului de aducere, banuitul a fost depistat si condus la audieri. In baza probatoriului administrat, cel in cauza a fost retinut, urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere legala. Cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Sectiei 2 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, a transmis Politia Capitalei.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

7 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

9 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

9 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

9 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

9 ore ago