Batausul Palada, admirat de badaranul Serban Nicolae pentru ca il lauda pe Dragnea: „Sa taie, dom’le, salariile la toti bugetarii. Sa taie si pensiile”

politica

Senatorul PSD, Serban Nicolae, a tinut sa distribuie o postare a lui Mirel Palada, batausul din studioul B1 TV, in care se sustine ca vor urma concedieri masive si taieri de salarii si de pensii.

„Mai adaug doar onestitatea (sau cinismul) celor care stiu ca PNL2020 = PDL2010. Urmeaza taieri de venituri, drujba pe partea dreapta!”, a spus Serban Nicolae, comentand admirativ cele spuse de Palada.

Palada, care l-a lovit intr-o emisiune in direct pe senatorul USR Mihai Gotiu, tine sa scoata in evidenta cate fapte bune a facut Liviu Dragnea.

„Recesiunea loveste crunt. Salarii marite la profesori, desi e scris in lege? Canci. Da-o boalii de lege. Peee-Seee-Deee.

E bine. Profesorii au acum posibilitatea sa beneficieze de pe urma celor pe care i-au votat. Ca Dragnea oricum era un PENAL, fura banii de la copii sa le mareasca lor salariile.

Niste salarii oricum NESUSTENABILE. Care oricum se duceau doar decit in consum. Consumul nu e bun, ne invata orice deontolog da driapta, cind isi bea cafiaua dimineata. Peee-Seee-Deee.

Deci mai bine fara consum. Da-l boalii de consum. Ce sa facem noi cu el? Noi nu consumam. Noi votam PRINCIPII. Votati, votati. Beti incet, ca-i rece.

Daca vorbim de principii, e cazul sa fim principiali. Sa taie, dom’le, salariile la toti bugetarii. Sa taie si pensiile. Da-le dracu’ de pensii. Ce sa faca ei cu ele? Si asa vine Covidul peste ei si nu mai au nevoie de pensii. Sa facem economie la buget. Pensiile sint INUTILE.

Oricum, cei de acum au marit pensiile cu cea mai mare si IMENSA marire de cind e Romania asta moderna. O imensitate de doar decit 14%, doar decit 4 luni din anul asta. Adica vreo 3%-4% pe tot anul. IMENS. Mai putin decit inflatia.

Dar mai ales IMENS in comparatie cu mizilicul de 60% cit a marit PSD. Un fleac, 60%. Nici nu se vede. Oricum, PSD sint niste CORUPTI si Dragnea a furat de la copii sa mareasca NESUSTENABIL pensiile, sa creasca iar consumul.

Criza incepe sa-si arate coltii. In Arad multinationalele au inceput sa dea oameni afara. MASIV. Pe bune. Nu e gluma. Sint si familii intregi concediate saptaminile astea. Deja mii de oameni concediati. Si e de-abia inceputul. Concedierile e posibil sa se duca spre 50% din angajatii multinationalelor din Arad.

Nu-i bai. Rezolva Falca. Aradeni, sa nu uitati sa votati MASIV Falca. Doar el va poate rezolva problema. Suna la Iohannis si imediat Iohannis o sa dea vina pe PSD. Niste corupti. Peee-Seee-Deee.

Scolile? Un fleac. Da-le boalii de scoli. Se descurca pruncii si fara scoala. Stim asta de la Basescu. El a ajuns presedinte doar pe harneala. Si tot el recomanda tinichigeri, frizeri si dulgheri.

Scolile sa le deschida primarii, ca ei au decizia in tara asta, nu Guvernul. Guvernul doar se imprumuta. MASIV.

O sa fie bine. O sa fie bine. Si inca n-a venit toamna. Si inca sint doar un milion de someri. Un mizilic. Sa vezi la toamna. Sa vezi la iarna. DRAGNEA E DE VINA.

De-abia astept sa vina USR la putere. Deontologii au dreptate: ei sint singura solutie. Dupa cum spunea un prieten deunazi: solutia finala.

Stati linistiti. Daca vin ei, o sa dea garsoniere la tot cartierul. Ghinion”, a scris Palada.

Mai mult despre: ,

Comentarii: