„Bati campii rau, turbatule. Hai pe strada”. Reactii furioase dupa ce Liviu Dragnea a anuntat „cel mai mare buget din istoria Romaniei” pentru primarii

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta o noua „performanta” a guvernarii PSD-ALDE. El sustine ca autoritatile locale vor beneficia de „cel mai mare buget din istoria Romaniei”.

„WIN-WIN SITUATION” PENTRU AUTORITATILE LOCALE: mai mult pentru cei saraci, fara pierderi la cei bogati. Comunitatile locale vor avea in 2019 cel mai mare buget din istoria Romaniei: circa 77 miliarde de lei, adica aproape jumatate din valoarea bugetului de stat (164,5 mld.). Alesii locali vor pastra toate sumele incasate din impozitul pe venit si vor primi 11 miliarde de la Guvern, din cotele de TVA. Niciun judet nu va avea mai putin de 400 lei/locuitor, fata de doar 250 anterior, si nicio primarie nu va avea mai putin de 1.200 lei/locuitor fata de doar 750 lei inainte. Primariile vor opri direct 60% din incasari, asa cum au cerut, iar restul de 40% vor merge la judet, din care 20% se vor intoarce la aceleasi primarii pentru echilibrare. Si bucurestenii vor avea mai mult decat inainte. Va avea loc o descentralizare a finantelor, alesii locali vor prelua o serie de cheltuieli din sarcina Guvernului, dar tot vor ramane cu 9 miliarde mai mult decat aveau inainte. De acum, ei vor avea painea si cutitul, dar asta ii obliga sa fie mai responsabili fata de cetateni: mai multa chibzuinta la cheltuielile curente si mai multi bani pentru investitiile asteptate de comunitate”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Postarea lui Dragnea a atars sute de comentarii in numai cateva zeci de minute. Peste 90% sunt extrem de critice.

„Baaa, nenorocitule, iar vrei sa cumperi lumea ma ordinarule e an electoral si crezi ca mai cumperi oamenii ? Hai pe strada noi te asteptam inca fa o baie de multime !!”, a scris un roman.

„Bati campii rau, turbatule. Mergi dracu prin tara sa vezi saracie, mergi prin tara, dar nu cu elicopterul sau coloana oficiala, atunci ai sa vezi lipsa autostrazilor, autostrazi cu care tu te laudai ca o sa le faceti. Nu ai altceva decat numai minciuni in capul ala de mafiot”, este un alt comentariu.

Mai mult despre:


Comentarii: