Categories: politica

Batjocura din partea unui lider ALDE: „Vom guverna! Pregatiti-va sa va muscati mainile! Spor la facut copii urati”

Deputatul ALDE Aurelian Mihai a postat pe Facebook un mesaj jignitor la adresa celor care nu i-au votat partidul. El le doreste „spor la facut cipii urati”.

„De cand am revenit, observ ca primesc mesaje/comentarii in privat/public de la diversi indivizi si individe. Da ‘prieteni’! Accept frustrarile cu mare interes! Fiecare injuratura a voastra este dovada cresterii voastre si a educatiei primite de la parinti!

Ce pot spune in rest? Vom guverna! Pregatiti-va sa va muscati mainile! Urmatorii ani, nu veti pupa pe nicaieri, nici dvs., nici „sefii”, iar dupa urmatorii patru, aceeasi poveste, un pic diferita, veti pierde si ce aveti! Acum, spor la injuraturi si facut copii urati!”, a scris Mihai pe Facebook.

Reactia prietenilor sai de pe Facebook nu a intarziat sa apara. „Aurelian, ma asteptam la o educatie superioara fata de ceilalti colegi parlamentari de ai tai, dar din pacate m-am inselat amarnic si vad cu mare regret ca predomina prostia si lacomia dupa putere in toata aceasta perioada post „revolutionara”, sau cum vrei sa ii spui, observ ca ai o asemenea educatie, ca si cei care iti scriu urat si obscen, deoarece raspunzi cu aceeasi moneda, daca stii ca in popor exista o zicala si anume „intotdeauna cel destept cedeaza!”, dar observ ca la tine nu este asa. Imi cer mii de scuze, pentru limbajul pe care l-am folosit si daca consideri ca te-am jignit!”, i-a transmis un roman deputatului.

„V-ati vazut cu ciolanul in mana si ati trecut la jigniri! Ce ati vrut sa spuneti in legatura cu copiii? V-ati molipsit de la Ioan Rus? Nici nu v-ati unit bine cu PSD-ul si deja ganditi ca ei? Daca vrei sa afli cum se fac copii urati, e simplu: o intrebi pe mama ta!”, i-a raspuns o alta persoana.

Ulterior, deputatul ALDE a modificat postarea si a renuntat la remarca privind „copiii urati” ai celor care ii critica.

Aurelian Mihai s-a aflat pe primul loc pe  lista deputatilor ALDE pentru diaspora.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

6 minute ago

SUA nu accepta ca presedintele Xi Jinping sa-si consolideze legaturile atat cu Occidentul, cat si cu Rusia: „China nu poate avea si untul, si banii pentru unt”

Washingtonul nu este de acord ca presedintele chinez Xi Jinping sa "joace pe doua terenuri",…

21 de minute ago

Israelul confirma ca doi dintre muncitorii thailandezi luati ostatici de Hamas pe 7 octombrie au fost ucisi

Armata israeliana a anuntat joi ca doi thailandezi, muncitori agricoli dintr-un kibbutz atacat de Hamas…

36 de minute ago

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

8 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

13 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

13 ore ago