Batranica de 85 de ani pe care politistii nu reusesc de 3 ani sa o prinda. Ea trebuie sa execute 2 ani de inchisoare pentru „infractiuni la regimul stupefiantelor”

news

O batranica in varsta de 85 de ani este data in urmarire generala, politistii nereusind de trei ani sa o prinda si sa o trimita la inchisoare. Femeia a fost condamnata la doi ani de inchisoare cu executare pentru ca i-a ascuns droguri in mancare nepotului, care se afla in inchisoare.

Elena Mladin din Toplet, Caras Severin, este nascuta in luna februarie a anului 1938 si este cautata de Politia Romana de aproximativ trei ani.

Batranica are dosar penal din anul 2016, cand a fost acuzata de trafic de droguri. Politistii au gasit in locuinta ei 1,665 kg de canabis.

Drogurile ar fi trebuit sa ajunga la nepotul femeii, care era in inchisoare, iar Elena Mladin a incercat sa ascunda drogurile in mancarea pe care urma sa i-o duca acestuia, in carcera.

Ea a fost condamnata atunci la patru ani de inchisoare cu executare. La Curtea de Apel Craiova, Elena Mladin a obtinut injumatatirea pedepsei, iar in luna decembrie 2019 ar fi trebuit sa ajunga dupa gratii, insa nu a mai fost de gasit.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: