Batut si dat afara in chiloti. Aventura unui tanar din Bucuresti prins de barbatul AMANTEI

life

Fotoreporterii Click! au fost martorii unui incident inedit petrecut luni, 24 august, in zona Pietei Obor din Capitala. Un tanar a fost remarcat de trecatori in primul rand datorita vestimentatiei sale, ce lipsea cu desavarsire.

Barbatul era descult si avea pe el doar o pereche de boxeri. Dupa ce s-a odihnit cateva minute pe o bordura, acesta a luat-o la pas spre gura de metrou. S-a oprit apoi intr-o statie de autobuz din zona si, pentru ca lumea se uita uimita la el, si-a dat drumul la vorba. Povestea lui i-a facut pe oamenii din statie sa zambeasca, intr-o prima faza, iar apoi sa-l compatimeasca sincer. S-au abtinut sa-l judece prea aspru, au inteles ca e tanar si are sangele fierbinte.

Tanarul era in vizita lui obisnuita la o prietena care locuia in zona. Lucrul mai putin obisnuit la aceasta intalnire era starea civila a femeii, care era putin casatorita. Luni, intalnirea celor doi a fost intrerupta de catre sotul femeii. Acesta n-a stat prea mult pe ganduri si i-a administrat barbatului o corectie fizica. Apoi, fara sa se gandeasca prea mult, l-a dat afara din casa numai cu ceea ce amantul apucase deja sa puna pe el, o simpla pereche de boxeri, scrie Click.

Extrem de suparat, tanarul a luat-o la pas, rusinat de postura in care era, dar hotarat sa nu mai repete niciodata un asemenea gest. „Nu imi mai trebuie cat traiesc femeie maritata”, le-ar fi spus barbatul celor care-i ascultau povestea in statia de autobuz.

batut2
batut3

 

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: