Batuta cu salbaticie si UMILITA de televiziuni. Prin ce trece acum salvamontista din Hunedoara

news

Miruna Inel, tanara salvamontista batuta de un interlop in statiunea Straja, a devenit vedeta nationala fara voia ei. Televiziunile au inceput sa sape in trecutul ei, difuzand informatii false care o ranesc inca o data pe Miruna.

Romania TV a difuzat informatia ca Miruna Inel ar fi avut o legatura amoroasa cu interlopul care a batut-o, Constantin Sorin Palesica, spunand ca a fost „incurcata” cu acesta. Miruna a reactionat uimita pe pagina sa de Facebook, unde a tinut sa explice ca nu il cunoaste personal.

tv

Imaginile in care tanara salvamontista este lovita cu salbaticie au devenit virale, creand o puternica emotie in Romania.

„Miruna Inel, salvator montan in cadrul formatiei Salvamont Lupeni, a fost batuta, sambata dimineata, la ora 2:00, in barul Taho din statiunea montana Straja, de un cunoscut interlop din Lupeni, Constantin Sorin Palesica. Totul, sub ochii unui jandarm montan, Sorin Moldovan, aflat in ziua lui libera. Pe filmare se poate vedea cum fata lesina de la pumnii incasati, iar cateva secunde mai tarziu este batut si DJ Dinu, angajat al barului respectiv. In tot acest timp, jandarmul montan fumeaza si bea bere cu infractorul, aflandu-se la aceeasi masa cu el”, se arata in descrierea inregistrarii video de pe Youtube.

Tanara agresata a fost transportata la Spitalul Municipal Lupeni si, ulterior, transferata la Spitalul de Urgenta din Petrosani, pentru acordarea de ingrijiri medicale. Interlopul Sorin Constantin Palesica a fost retinut, duminica, dupa 24 de ore de cand a atacat-o pe Miruna.

palesica

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: