Batuti si obligati sa priveasca POZA lui Erdogan timp de zeci de ore. Prin ce chinuri trec soldatii turci

externe

Represaliile impotriva celor care au luat parte la tentativa de lovitura de stat sunt extrem de dure. Suporterii lui Erdogan au batut soldati foarte tineri sau au inventat noi metode de tortura.

Mii de soldati au fost batuti cu cruzime, in timp ce peste 100 si-au pierdut viata in confruntarile cu suporterii lui Erdogan.

Citeste si: Imagini cutremuratoare. Soldati BATUTI si DECAPITATI de multime in Turcia – VIDEO

Soldatii capturati au trecut si prin metode de tortura mai originale. Unii au fost obligati sa priveasca o fotografie a lui Recep Erdogan timp de 24 de ore.

Bilantul victimelor tentativei de lovitura de stat esuata din Turcia a ajuns la 290 de morti, a anuntat duminica dupa-amiaza Ministerul turc de Externe, in timp ce schimburi de focuri au avut loc la o baza aeriana din centrul tarii, iar in apropierea aeroportului Sabiha Gokcen din Istanbul armata a tras focuri de avertisment pentru a determina un grup de presupusi pucisti sa se predea, relateaza agentia Reuters.

In comunicatul emis de MAE turc se mai mentioneaza ca peste o suta dintre cei ucisi sunt din randul pucistilor, iar numarul total al ranitilor trece de 1.400. Bilantul anterior al victimelor comunicat de autoritatile turce mentiona 265 de morti si 1.440 de raniti.

Pana in prezent au fost arestate peste 6.000 de persoane banuite de implicare in tentativa de lovitura de stat, dintre care circa jumatate sunt militari, inclusiv generali si alti ofiteri de rang inalt, iar ministrul turc al justitiei a avertizat ca numarul arestarilor va creste.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: