Beneficiar de pensie speciala, Diaconu spune ca regreta ca a iesit la Revolutie: „A fost o mare greseala”

politica

Mircea Diaconu anunta, la Antena 3, ca  afacut o „mare greseala” participand la Revolutie. El a sugerat astfel ca nici el, nici romanii, nu ar fi avut vreun beneficiu de pe urma schimbarilor care au survenit apoi.

„Sunt cutremurat… Stati putin! Domnule Diaconu, dumnevoastra ati fost la Revolutie?!”, l-a intrebat, ironic, Mircea Badea.

„Da”, a raspuns Diaconu.

”Stati, domnule, putin. Dumneavoastra ati fost la Revolutie atunci… Eu vad ca multi se duc la Revolutie acum. Mie asta mi se pare tare. Sunt unii care se duc acum la Revolutie si li se pare fac toata treaba. Dumneavoastra ati fost atunci…”, a continuat Mircea Badea.

”Da… mare greseala”, a raspuns  Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu este unul dintre cei care in Decembrie 1989 striga sa fie adus Ion Iliescu la sediul Comitetului Central.

Citeste si: „Eu il aduc pe Ion Iliescu”. Mircea Diaconu, rol major in ascensiunea la putere a criminalului Ion Iliescu – Video

Dupa Revolutie, Mircea Diaconu s-a apucat de politica, ajungand astfel ministru si europarlamentar. Ca fost europarlamentar, el beneficiaza de o pensie speciala, situatie pe care o considera drept „miracol”.

Diaconu a declarat, intr-un interviu pentru Recorder, ca are o pensie de 1.400 de euro pentru ca a stat cinci ani in Parlamentul European.

„Si pensiile, ca si asta este interesant. Eu am un singur mandat, asta inseamna 1.400 de euro pe luna. Deci astia-s banii. Pentru mine este un miracol. Pentru mine ca actor, pentru ca pensia de actor este cu totul alta. Si puteam sa fiu mai departe pe pensia de actor, si acum, miraculos, sunt pe pensia asta”, a spus Diaconu, fericit.

Citeste si: „Pentru mine este un miracol. Astia-s banii”. Mircea Diaconu anunta ce pensie va avea ca fost europarlamentar. Din salarii a acumulat deja un milion de euro

Mai mult despre:

Comentarii: