Berbeceanu anunta ca s-a reinscris in PNL: „Pentru mine este singura alternativa politica cu adevarat serioasa”

politica

Traian Berbeceanu a anuntat, luni, sa s-a reinscris in PNL dupa ce a parasit functia de prefect al Capitalei. Berbeceanu si-a redepus adeziunea la filiala PNL din Deva.

„In luna octombrie a anului trecut domnul prim ministru Ludovic Orban mi-a propus sa preiau functia de Prefect al Capitalei, iar prevederile de la acea data a Codului Administrativ au impus demisia mea din P.N.L.

Am facut-o cu strangere de inima…

Unii au inteles gresit faptul ca nu mai eram membru de partid, chiar au crezut ca, de dragul unei demnitati publice, as putea sa-mi schimb optiunea politica. S-au inselat!

In acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea in PNL – organizatia Deva, pentru mine fiind singura alternativa politica cu adevarat serioasa”, a anuntat Berbeceanu.

In luna octombrie a anului trecut domnul prim ministru Ludovic Orban mi-a propus sa preiau functia de Prefect al…

Posted by Traian Berbeceanu on Monday, 15 March 2021

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat saptamana trecuta instalarea noului prefect al Capitalei.

„Au fost si numiri de prefecti. Bucurestiul are un prefect, maine va depune juramantul”, a precizat premierul Citu, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria.

Pentru functia de Prefect al Municipiului Bucuresti, PLUS l-a desemnat pe presedintele filialei PLUS sector 6, Alin Stoica. Acesta este de profesie avocat si a lucrat ca expert in domeniul relatiilor de munca intr-o companie multinationala

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: