news

Berbeceanu, atitudine dura: „Politia trebuie curatata pana la maduva. Apoi trebuie reconstruita, regandita”

Fostul comisar Traian Berbeceanu are o reactie dura fata de modul in care un echipaj de politie din Galati s-a comportat cu o minora plina de sange.

„Asta deja nu mai este doar lipsa de profesionalism! Este ticalosie in forma cea mai scabroasa. Este lipsa de elementar bun simt, de cea mai mica urma de omenie… Nici nu mai stiu ce este de fapt!

Insa, in mod categoric, Politia trebuie reconstruita, regandita, dupa ce in prealabil va fi temeinic curatata. Pana la maduva!”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Doi politisti de la IPJ Galasi sunt vizati de o ancheta interna dupa aparitia unor imagini in care asista pasiv la momentul aparitiei unei fete de 14 ani, plina de sange, pe o strada din oras. Reprezentantii Politiei Judetene Galati anunta ca masurile impotriva celor doi politisti pot fi de la mustrare pana la destituirea din Politie. Totodata, politistii au intocmit dosar penal pentru intretinere de relatii sexuale cu un minor, fara a avea deocamdata certa informatia ca fata, care provine dintr-un centru de plasament, a fost violata.

In filmarea distribuita pe Facebook se pot observa o fata plina de sange, doi agenti de paza, trecatori care incearca sa o ajute pe copila pi care incearca sa o convinga sa le spuna ce s-a intamplat cu ea si o masina de politie cu doi agenti care nu coboara din autoturism si nu intervin in niciun fel.

„Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public, Compartimentul de Relatii Publice al Inspectoratului de Politie Judetean Galati este abilitat sa comunice urmatoarele. Conducerea I.P.J. Galati a dispus, inca de ieri, declansarea cercetarii disciplinare fata de cei doi politisti, la finalizarea careia, vor fi dispuse masurile legale care se impun. Minora care apare in imagini a fost transportata la spital, de un echipaj de salvare, iar in functie de rezultatul verificarilor si a raportului de expertiza medico-legala, se va stabili daca aceasta a fost victima vreunei infractiuni”, a a transmis luni Biroul de Relatii cu Presa al IPJ Galati, citat de news.ro.

In cele din urma fata a fost transportata la Spitalul de Copii din Galati, iar persoana care a realizat filmarea a anuntat pe Facebook ca a vizitat-o si confirma faptul ca victima ar fi fost violata.

Aceeasi persoana se declara revoltata de lipsa de reactie a politistilor si cere masuri dure impotriva celor doi agenti care au refuzat sa ajute victima unui viol.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Cu o vechime in munca de 42 de ani, dintre care zece ca presedinte, Klaus Iohannis ar putea avea o pensie de aproape 9.000 de lei

In varsta de 65 de ani, Klaus Iohannis are o vechime in campul muncii de…

25 de minute ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

40 de minute ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

55 de minute ago

Un sofer iresponsabil a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita si a ramas blocat in mijlocul acestuia, fiind salvat de pompieri

Situatie uluitoare in Bistrita-Nasaud. Un sofer a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita, dar…

O oră ago

Statele Unite au acuzat Rusia ca ar fi folosit agenti chimici interzisi in razboiul din Ucraina

Statele Unite acuza Rusia ca a folosit un agent chimic, cloropicrina, impotriva fortelor ucrainene, incalcand…

O oră ago

Idei de afaceri: un tanar din Bucuresti, retinut de politisti dupa ce a vandut cu 6.000 de lei doua autorizatii false de securitate la incendiu

Un tanar care pretindea ca este angajat ISU si vindea autorizatii false de securitate la…

2 ore ago