Berbeceanu, dezvaluire surprinzatoare. El a fost profesor inainte de a deveni seful mascatilor din Alba

news

Traian Berbeceanu dezvaluie in cartea sa, lansata recent, ca inainte de a lucra ca politist a fost profesor de Fizica.

„Nu am fost mereu politist! Dupa absolvirea facultatii am incercat o cariera didactica predand Fizica si discipline tehnice la doua licee. Mi-au placut elevii, intalnindu-ne cu drag si in ziua de astazi, insa mi-am dat seama relativ repede ca meseria de dascal nu mi se potrivea. Nu semanam cu mama! Asa ca mi-am zis sa incerc profesia de politist, sperand ca macar cu tatal meu sa seman. Am inceput in anul urmator, ca locotenet judiciarist al Politiei municipiului Deva.

Vreme de 5 ani am avut in responsabilitate investigarea infractiunilor comise cu violenta. Eram atat de determinat si implicat incat nici macar nu acceptam ideea ca, vreodata, as putea sa fac altceva. Pana cand m-am indragostit iremediabil de sotia mea care, intamplator, este fata sefului meu de atunci. Astfel, soarta m-a impins catre structurile de combatere a crimei organizate.

Am fost pe rand ofiter antidrog, sef de serviciu iar mai apoi am condus BCCO Alba Iulia, una dintre cele mai performante structuri ale Politie Romane. Chiar daca am fost politist vreme de 25 de ani si iubesc meseria asta, mi-as dori ca fiul meu sa incerce orice alt drum”, scrie Berbeceanu in cartea „Radiografia unei marsavii judiciare”.

Berbeceanu este nasul de cununie a unui alt politist celebru, Marian Godina. Si acesta este insurat cu fiica unui fost sef in Politia Brasov.

Mai mult despre:

Comentarii: