Berbeceanu il face KO pe Grindeanu: „Cand vad cu cat sictir comenteaza demisiile ministrilor USRPLUS mi-l amintesc baricadat in sediul guvernului cu becul stins”

politica

Traian Berbeceanu are un comentariu dur la adresa lui Sorin Grindeanu dupa ce fost premier a tinut sa comenteze cu „sictir” demisiile ministrilor USRPLUS.

„Cand vad cu cata autosuficienta, cu cat sictir comenteaza Grindeanu demisiile ministrilor USRPLUS, nu pot sa nu mi-l amintesc baricadat in sediul guvernului, cu un strat generos de superglue intre fundu-i greu incercat de bombeul lui Dragnea si fotoliu de premier, cu becul stins sa nu-l bungheasca colegii pucisti.

S-o intors lumea cu fundu-n sus! S-o, ce? So rin”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Grindeanu a acuzat USRPLUS ca vrea sa genereze „haos” prin faptul ca ministrii formatiunii au demisionat.

„Acest pas era necesar de cand au declansat criza. E un prim pas de iesire din ipocrizie a celor de la USR. Nu poti sa fii si la putere si in opozitie in acelasi timp si mai departe cred ca ceea ce-si doreste USR-ul in acest moment – nu cred, sunt aproape sigur – e haos.

Pentru ca in continuare planul lor este unul care sa genereze haos. Noi, PSD-ul, continuam linia pe care am anuntat-o in urma cu cateva zile: Guvernul Citu trebuie sa plece tot! Adica, nu pe bucati cum doresc cei de la USR si ne pun si in ultimele ore sau zile si ne arunca in spate tot felul de etichete.

Noi nu facem deosebire intre PNL si USR. Toti au condus in mod dezastruos aceasta tara, in ultimul an, si la pachet trebuie sa plece cu totii”, a declarat Sorin Grindeanu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: