Berbeceanu, inconjurat de angajatii Prefecturii in ultima zi in functie: „Va multumesc ca ati fost langa mine!”

politica

Traian Berbeceanu a fost inconjurat de numerosi angajati ai Prefecturii Bucuresti in ultima sa zi in functia de prefect. „Va multumesc ca ati fost langa mine!”, le-a transmis Berbeceanu.

„Am avut bucuria sa intalnesc aici oameni deosebiti, buni profesionisti dedicati institutiei si cetatenilor municipiului Bucuresti. Impreuna, am completat echipa cu alti functionari la fel de valorosi.

Am trecut cu bine peste provocari grele, cum nu au mai fost, mi-ati aratat implicare si daruire, rezistenta si perseverenta. Doar multumita Domniilor Voastre am performat, intr-un mandat mult prea scurt pentru cat de multe si importante proiecte am fi vrut sa realizam impreuna.

Bucurestenii au dreptul si merita o administratie onesta si performanta, iar dumneavoastra puteti sa le-o oferiti! Sunt onorat ca v-am fost alaturi, va multumesc ca ati fost langa mine!”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Am avut bucuria sa intalnesc aici oameni deosebiti, buni profesionisti dedicati institutiei si cetatenilor municipiului…

Posted by Traian Berbeceanu on Thursday, 4 March 2021

Fostul ministru de Interne, Marcel Vela, a tinut sa il laude pe Traian Berbeceanu dupa ce acesta a fost schimbat din functia de prefect al Capitalei. „A fost un bun manager, iar pentru mine va ramane un prieten si camarad adevarat!”, a anuntat Vela.

„Ieri, Traian Berbeceanu si-a incheiat oficial mandatul de prefect al capitalei. Nu doresc sa argumentez de ce este o mare pierdere pentru Bucuresti, ma rezum acum prin a-i multumi pentru ca a fost alaturi de mine in cele mai grele si complicate vremuri pe care le-a parcurs Ministerul Afacerilor Interne in ultimii ani.
Fie ca director de cabinet ori ca prefect, Traian Berbeceanu, superpolitistul din Hunedoara, a fost un bun manager, iar pentru mine va ramane un prieten si camarad adevarat!

Cineva spunea ca a merge cu prieteni prin intuneric este mult mai bine decat a merge singur prin lumina. Timpul si provocarile prin care trecem demonstreaza ca aceste vorbe sunt total adevarate. Mult succes in continuare, Traian!”, a scris Vela pe Facebook.

Premierul Florin Citu a anunta miercuri ca au fost eliberati din functie 103 prefecti si subprefecti si numiti 36 de prefecti si 75 de subprefecti care vor depune juramantul joi. Traian Berbeceanu a fost eliberat din functia de prefect al Capitalei, insa nu a fost facuta o noua nominalizare, atributiile fiind preluate momentan de un subprefect, a mai spus seful Executivului.

„Am eliberat 103 prefecti si subprefecti din functie si au fost numiti 36 de prefecti din 42 si 75 de suprefecti din 85. Maine, dupa ora 13.30 vor depune juramantul acestia si incepand de maine seara isi vor prelua atributiile”, a afirmat Florin Citu la finalul sedintei de miercuri a Executivului, citat de news.ro.

Seful Guvernului a adaugat ca acolo unde nu au fost facute numiri de prefecti, subprefectii vor prelua atributiile acestora. Acesta a mai spus ca a fost eliberat din functia de prefect al Capitalei Traian Berceanu, insa nu a fost facuta o alta numire.

USR-PLUS a anuntat marti ca il propune pe Alin Stoica pentru functia de prefect al Capitalei. Acesta este liderul PLUS Sector 6.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: