Berbeceanu o pune dur la punct pe Sosoaca: „Nu-mi mai folositi numele in manipulari ieftine. Respectati legea!”

politica

Traian Berbeceanu are un mesaj dur pentru Diana Sosoaca dupa ce aceasta sustinut va fostul prefect al Capitalei a fost demis pentru ca s-ar fi opus carantinarii Bucurestiului. „Nu-mi mai folositi numele in manipulari ieftine”, transmite Berbeceanu.

„Doamna senator Sosoaca, va recomand sa nu-mi mai folositi numele in manipulari ieftine. Si sa respectati legea”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Diana Sosoaca a sustinut ca Traian Berbeceanu a fost demis din functia de prefect pentru ca s-a opus carantinarii Capitalei. Mai mult, Sosoaca a sustinut ca Bucurestiul a fost bagat in scenariul rosu pentru a se anula protestul pe care ea l-a pus la cale de 7 martie.

„L-au demis pe domnul Berbeceanu din functia de prefect pentru ca el s-a opus carantinarii Bucurestiului si l-au pus pe Alin Stoica. Astazi vedem stiri ca Bucurestiul a intrat in scenariul rosu. Stiti de ce este in scenariul rosu? Nu pentru ca e COVID, ci pentru ca se aduna sute de mii de oameni la Bucuresti pe 7 martie. Comisia Europeana a precizat ca vaccinarea nu va putea sa fie obligatorie, ca nu se poate impune un pasaport al vaccinarii. Am inteles ca in Parlamentul European avem aceeasi problema a inculturii juridice, in fabrica de legi a UE este masiva incultura juridica si foarte multi de acolo nu au ce cauta. Atata timp cat exista Conventia de la Oviedo, tu nu poti adopta nicio lege care sa oblige pe cineva la un act medical”, a declarat Diana Sosoaca la un post TV.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: