Bezna mintii: un adolescent rus, arestat de fortele speciale fiindca activa in „echipa teroristilor” din jocul Counter-Strike – VIDEO

externe

arestat, Counter-Strike, Rusia, terorist

Angajatii clubului de jocuri video CyberPride din Nijni Tagil, regiunea Sverdlovsk, au ajutat fortele speciale ruse sa retina un client, relateaza publicatia independenta Meduza, citand cuvintele unui martor ocular care a furnizat si o inregistrare video cu momentul arestarii.

Potrivit sursei, jucatorul, un adolescent, ar fost retinut saptamana trecuta. „In acel moment [el] juca Counter-Strike in echipa teroristilor. Fortele speciale au navalit in sala de jocuri, au sarit asupra lui si l-au incatusat. Totul a fost foarte neasteptat”, a declarat martorul.

Judecand dupa videoclipul publicat, trei membri ai fortelor speciale in veste antiglont si cativa ofiteri in civil se apropie de unul dintre vizitatori in timp ce acesta sta la computer (nu reiese clar din inregistrare ce joaca). Cei din fortele speciale il pun pe jucator pe podea, in timp ce un angajat in civil filmeaza ce se intampla.

Nu se stie de ce anume este suspectat detinutul. Pana la momentul publicarii acestei stiri, agentiile de aplicare a legii din regiunea Sverdlovsk nu au comentat arestarea jucatorului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: