„Biblia mi-a dat PUTERE”. Cum a supravietuit 66 de zile petrecute singur pe ocean

life

Americanul care a supravietuit singur intr-o barca stricata, timp de 66 de zile pe Oceanul Atlantic se confrunta cu un val de scepticism. Criticii nu au incredere in povestea sa, sustinand ca arata „prea bine” dupa o asa aventura.

„Dumnezeu stie ca spun adevarul”, le-a raspuns Louis Jordan scepticilor. El a fost salvat joi, dintr-o barca aflata la 200 de mile de coasta Carolinei de Nord, dupa 66 de zile petrecute pe mare. El a refuzat ajutorul medical, era intr-o forma buna dupa o asa experienta inspaimantatoare.

Jordan a explicat apoi ca a reusit sa-si mentina moralul citind Biblia, „din scoarta in scoarta”. „Familia mea stie ca spun adevarul. Oamenii care ma cunosc stiu asta”, a mai spus el.

Americanul a adaugat ca autoritatile i-au verificat contul bancar si au descoperit ca nu a facut niciun fel de operatiune, nu a retras bani, in perioada in care a fost dat disparut. „Nu avem motive sa ne indoim de ce spune, insa nu putem confirma ca a fost tot timpul pe mare. Dorim si noi sa aflam ce s-a intamplat exact”, a declarat un purtator de cuvant al Gardei de Coasta, citat de Daily Mail.

barca

Jordan a supravietuit mancand peste crud si cu apa de ploaie. Si cu multe rugaciuni. A slabit peste 22 de kilograme. „Intr-o zi am prins o meduza, stiam ca anumite specii pot fi mancate. Am pus-o pe limba si m-a intepat extrem de rau, am scuipat-o imediat. A trebuit sa tin un carbune in gura pentru 45 de minute pentru a suge toxinele”, a povestit Jordan.

O alta experienta a fost intalnirea cu doua balene ucigase. „Erau asa de frumoase, aveau niste fete atat de prietenoase”, a mai relatat marinarul.

El nu este deranjat ca oamenii nu prea il cred. „Nu-mi pasa daca sunt criticat. Ca sa parafrazez Biblia, prostii urasc sa fie criticati, in schimb oamenii intelepti iubesc criticile”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: