Bietul Ciolacu, o noua gafa de proportii. Lideri ai USRPLUS se amuza pe seama sefului PSD: „Marcele, ramai la table ca e greu cu politica”

politica

Liderul PSD Marcel Ciolacu a criticat duminica, intr-o postare pe Facebook. faptul ca nici presedintele Klaus Iohannis, nici premierul Florin Citu si nici liderul PNL, Ludovic Orban, nu au avut nicio reactie la implinirea a 16 ani de cand Romania a semnat Tratatul de aderare la UE, dar si derularea negocierilor pentru Planul National de Redresare si Rezilienta, atasand postarii o fotografie in care apar actualul europarlamentar PLUS Dragos Pislaru si sotia, in momentul in care Romania a devenit efectiv membra UE. ”Ce fail epic, domnule Ciolacu!”, comenteaza Pislaru. 

”Astazi se implinesc 16 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana. Pe 25 aprilie 2005, Romania a scris istorie la Luxemburg si a deschis calea societatii romanesti catre valorile si standardele europene.

Din pacate, actualii conducatori ai statului roman – Iohannis, Citu sau Orban, nu au catadicsit sa spuna un cuvant despre acest moment esential din istoria moderna a Romaniei. Nu e de mirare. Dupa 16 ani, acesti politicieni nu sunt in stare nici macar sa trimita Comisiei Europene un plan coerent care sa respecte cerintele europene in privinta PNRR. Unii au scris istorie, altii rateaza sanse istorice pentru Romania!”, a scris Ciolacu.

Replica i-a fost data de Dragos Pislaru si de Liviu Iolu, Pislaru facand la randul sau referire la PNRR.

”Ce fail epic, domnule Ciolacu! Domnul Marcel Ciolacu pune o poza cu mine si cu sotia mea sarutandu-ne, la momentul intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, incercand, crede el, sa traga de urechi ‘actualii conducatori’ care am fi uitat despre acel moment unic pentru tara. ‘Unii au scris istorie, altii rateaza sanse istorice pentru Romania!’, spune seful PSD in postare. Exact, domnule Ciolacu, aia care scriu istorie sunt si in fotografie, si o scriu in continuare inclusiv prin planul de a aduce multe miliarde in Romania prin PNRR-ul de care amintiti. Cat despre sarutul de acum 14 ani, cum credeti ca l-am putea uita?”, afirma Dragos Pislaru, citat de news.ro.

De altfel, Pislaru a si lasat un comentariu ironic la postarea lui Ciolacu.

Liviu Iolu ii da si el replica lui Ciolacu, ironizandu-l dupa ce acesta a jucat table intr-o emisiune in care a fost invitat.

”Minunat e Ciolacu pe ‘sosal-midia’. A pus o poza cu Dragos Pislaru si sotia de acum 16 ani spunand ca actualii conducatori, deci probabil ca si Pislaru care e lider USR PLUS, au uitat de acel moment in care Romania a intrat in UE. Marcele, ramai la table ca e greu cu politica”, ii transmite Iolu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: