Bilantul de luni, 8 iunie. Numarul cazurilor nou confirmate da sperante ca restrictiile vor fi tot mai putine

news

Pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 20.604 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.826 au fost declarate vindecate si externate.

Totodata, pana acum, 1334 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj, Brasov, Mehedinti, Teleorman, Gorj, Prahova, Valcea, Calarasi, Maramures, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea si Buzau, au decedat, potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Trategica.

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 125 noi cazuri de imbolnavire.

La ATI, in acest moment, sunt internati 146 de pacienti.

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 2.113 de persoane. Alte 94.405 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: