Bilantul negru al zilei de vineri. Ce au gasit anchetatorii in curtea criminalului Gheorghe Dinca

news

Anchetatorii care s-au deplasat vineri, la Caracal, la locuinta lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, au gasit la locuinta inculpatului pete de sange si fragmente de oase, potrivit unor surse judiciare.

Fragmentele osoase par a fi de natura umana si ar fi fost gasite in aceeasi zona in care au fost gasite si cele de la perchezitiile din 26 iulie. Probele biologice gasite vineri la domiciliul lui Gheorghe Dinca urmeaza sa fie expertizate genetic si antropologic.

Vineri, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, avand in el cartela, intr-un parc din oras, in apropierea locuintei lui Dinca, dupa ce suspectul le-a indicat locul unde l-a aruncat. Telefonul a fost sigilat de anchetatori si urmeaza a fi facuta perchezitia informatica asupra lui.

Conform surselor mentionate, citate de Agerpres, anchetatorii intentioneaza sa continue si zilele urmatoare cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca, fiind vizata saparea gropilor acoperite cu ciment, precum si efectuarea de cautari in peretii locuintei si anexelor acesteia.

Perchezitia domiciliara la locuinta lui Gheorghe Dinca a fost sistata vineri seara si va fi reluata sambata.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: