Avem inregistrarea! Iata cine a spart biroul senatoarei Gabriela Firea

opinii

In urma cu scurt timp, in sediul impunator al redactiei aktual24.ro a fost gasit un pachet misterios.  In conditiile in care geamul de la intrare era intreg, nu se stie cum a ajuns inauntru. In colet era o caseta video, cu imagini din mai multe unghiuri inregistrate in noaptea de joi spre vineri in biroul senatoarei PSD Gabriela Firea.

Imaginile au afisata ora inregistrarii. Intreaga redactie este socata de ce i-a fost dat sa vada.

Ora 00.13. Fara imagine, este doar sunet. „Ba, unde or fi dovezile alea ca domnul Basescu a amenintat-o? Unde dracu gasim acum cutitul ala manjit cu vopsea rosie? Al dracu prost, dom’ Basescu, sa ii ramana lui un fir de par pe cutit, ca sa il bungheasca astia dupa ADN. Mai bine ne caram rapid, ca de ne prinde femeia asta, dracu ne-a luat”.

Ora 1.45. Doua persoane in combinezoane negre si cu aparate de emisie-receptie. Cauta profesionist. „Traiti, dom’ Coldea, pardon, mi-a scapat. 0713, receptie! Unde spuneati ca se afla dovezile alea ca dom’ Klaus, pardon, indicativul 0001 a facut trafic de organe? Ca in sertarul ala am gasit decat trei spraiuri de par, 17 rujuri si un sutien Prada. Mai bine parasim incinta de urgenta, ca de ne prinde femeia asta, dracu ne-a luat”.

Ora 2.57. Se vede doar umbra unui barbat. Vorbeste repede la telefon. „Ba, aici cu siguranta nu sunt microfoane, cine dracu indrazneste sa-i puna lu’ asta microfoane? Mie mi-au pus si acasa, le-am zis la televizor, dar n-au venit sa si le ia. Nici in buncarul ala de la armata nu mai esti in siguranta, basistii sunt peste tot. Ia zi, a zis ceva de tablourile alea?”. O alta voce se aude panicata: „Dom’ Victor, vine cineva”. „Hai ca fug si de aici, ca de ma prinde femeia asta, dracu m-a luat”.

Ora 4.02.  Trei barbati in pantaloni de trening si tricouri. Pe unul scrie mare „Armani” cu auriu, iar pe un altul „Gigolo 1.000 $”. Al treilea poarta camasa. Vorbesc tare la telefon. „Alo, alo, dom’ Costel, se aude? Florentine, unde-i bre draftul ala sau cum ai zis? Cum arata? Zi asa dom’le ca-i de hartie, niste foi. Ia, ce scrie aici? Proiect de leeeeege prin careeee femeile aflate la al doilea divoooort sa poata lua toaaataaaa avereeeea barbatului. Hait, a dracu, ca avusei dreptate, dom’ Costel, vai de steaua lu’ matale. Hai, ba, baga scantei in talpa, ca de ne prinde femeia asta, dracu ne-a luat”.

Ora 7.16. O femeie cu broboada si halat se invarte cu un mop. „Ptiu, a dracu, ce facu iar muierea asta pe aici de-i asa dezordine? Ia sa termin repede, ca de ma prinde… Aoleo, fir-ai a dracu de coada, tocmai mopul asta l-am luat, acum am spart si geamul. Ia sa plec repede, ca de ma… „. Finalul nu se mai aude. Aici s-a terminat caseta.

Inregistrarea va fi trimisa pe adresa biroului din Voluntari al doamnei senator Gabriela Firea.

Luni, senatoarea PSD Gabriel Firea a declarat presei ca biroul sau de la Senat a fost spart. „Am solicitat imaginile pentru a vedea cine a intrat, dupa terminarea programului, la grupul nostru si vom afla in acel moment cine a fost, cine a intrat sau a dorit sa daca acest lucru si daca poarta si un mesaj sau este doar un incident banal. Sper sa fie o intamplare si nu altceva. Nu pot sa nu-mi pun un semn de intrebare de ce tocmai biroul meu”. Intrebata daca in birou existau si documente de la comisia care ancheteaza cazul Nana, Firea a raspuns ca da, dar ca nu vrea sa faca speculatii. Firea a precizat ca femeia de serviciu a constatat, vineri dimineata, ca, in noaptea de joi spre vineri, geamul de la usa biroului a fost spart, usa fiind inchisa.

Acest text este la fel de serios pe cat sunt si temerile Gabrielei Firea privind existenta unui anume „mesaj” in spatele unui geam spart.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: