news

Bistritean, amendat cu 900 de lei de Politia Locala pentru ca i-a facut „bocteri de noapte” pe Facebook: „A depasit cu mult limita bunului simt”

Un bistritean a fost amendat, miercuri, de Politia Locala cu 900 de lei pentru ca a postat pe Facebook un comentariu la un articol din presa locala in care i-a „hartuit” si cu un „limba licentios” pe politistii locali.

„Politia Locala are toleranta ZERO pentru hartuire si limbaj licentios, adresate atat colegilor nostri, cat si altor persoane sau institutii”, a anuntat Politia Locala pe Facebook.

„Ieri, pe pagina de socializare a unui ziar on-line a aparut un articol despre activitatea politistilor locali din cadrul compartimentului Control Comercial, cu titlul ‘Politistii locali baga spaima-n vanzatorii de flori’. (Mentionam ca verificarile efectuate de colegii nostri sunt urmare a unui val de sesizari primite prin Dispeceratul Politiei Locale, duminica, cand a fost necesara interventia colegilor de la ordine publica pentru a aplana conflictele iscate intre vanzatorii de flori.)

Acel articol a atras foarte multe comentarii care depasesc cu mult limita bunului simt.

Expresii de genul: JEGOSI de politisti locali, vechii bocteri de noapte, militieni dati prin rahat…pe vremea lui Ceausescu.. (ii aducem la cunostinta stimabilului ca Politia Locala a fost infiintata in anul 2006), etc.

Persoana a fost identificata si i-a fost intocmit proces verbal de constatare a contraventiei pentru adresarea de expresii jignitoare, in baza legii 61/1991 art. 2 pct. 1, cu amenda in suma de 900 lei”, a mai sustinut Politia Locala.

Politistii locali au blocat insa posibilitatea bistritenilor de a posta comentarii la acest mesaj.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

4 ore ago

Julian Assange castiga dreptul de a face recurs impotriva extradarii

Julian Assange a castigat o victorie importanta in lupta sa juridica impotriva incercarilor SUA de…

4 ore ago

Moartea presedintelui iranian Ebrahim Raisi ar putea declansa cursa curse pentru succesiunea lui Khamenei

Moartea presedintelui iranian Ebrahim Raisi intr-un accident de elicopter bulverseaza planurile celor din linia dura…

4 ore ago

Inca o mazilire la Moscova, Putin l-a dat afara si pe ministrul adjunct al Apararii. Acesta este cel mai apropiat colaborator al fostului ministru, Serghei Soigu

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis pe ministrul adjunct al Apararii, Iuri Sadovenko. Acesta a…

3 ore ago