Bizonii de la Antena 3. Cum se face postul de RAS cu o noua MANIPULARE ridicola

news

Postul Antena 3 a difuzat vineri o stire conform careia ginerele lui Traian Basescu ar avea montate „lumini speciale” la masina. Informatia este falsa, efectul acelor lumini este vizibil doar pe camera de filmat, cu ochiul liber nu se observa nimic.

„Ginerele lui Basescu are lumini de bizon”, a titrat vineri Antena 3. „Ginerele lui Traian Basescu risca sa ramana temporar fara masina cu care circula. Autoturismul are montate lumini speciale in partea din spate, fapt interzis de lege. Potrivit Codului rutier, singurele masini care au voie sa foloseasca astfel de accesorii sunt cele ale politiei, ambulantei, pompierilor si altor autoturisme de interventie din aceeasi categorie, apartinand institutiilor statului”, au mai spus cei de la Antena 3.

antena 3

Insa realitatea este cu totul alta, dupa cum a sesizat un specialist pe o retea sociala, care a titrat „Antena 3 goes full retard

„Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, frecventa de la controllerul de LED-uri de la stopurile masinii este foarte apropiata (sau un multiplu) de frecventa la care camerele video filmeaza. Lucrul asta se intampla la toate masinile cu faruri/stopuri LED, iar efectul este vizibil doar pe camera, cu ochiul liber nu se observa nimic.

Artefact de camera de filmat, masina nu are nici un fel de dispozitiv special, Antena 3 mananca rahat”, a comentat utilizatorul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: