Blat intre PNL si penalul Catalin Chereches. Mama primarului din Baia Mare obtine o pozitie importanta

politica

Filiala PNL din Maramures si Coalitia pentru Baia Mare, alianta care l-a sustinut pe Catalin Chereches la primarie, au semnat vineri un protocol de colaborare.

Potrivit presei locale, in urma protocolului, Coalitia pentru Baia Mare va putea sa isi desemneze un candidat pe listele Partidului National Liberal pentru locul intai la Camera Deputatilor sau Senat. Conform unor surse politice implicate, candidatul Coalitiei pe listele PNL ar urma sa fie chiar Viorica Chereches, mama primarului suspendat, aflat in prezent in arest la domiciliu. Aceasta este medic si ar fi fost ea insasi audiata in dosarul edilului.

Potrivit protocolului, consilierii locali ai Partidului National Liberal Maramures vor intra in Coalitia pentru Baia Mare

Protocolul mai prevede si o colaborare la nivelul consiliilor locale si al consiliului judetean, iar in eventualitatea in care primarul Chereches ar putea sa-si reia functia, PNL ar urma sa desemneze un viceprimar. Consilierii locali ai Forumului Democrat German, alesi din partea Coalitiei pentru Baia Mare, urmeaza sa primeasca si calitatea de membri PNL.

In conferinta de presa in care s-a anuntat protocolul dintre PNL si Coalitia pentru Baia Mare, presedintele liberalilor maramureseni, Mircea Dolha, a apeciat progesul inregistrat de oras in ultimii ani, sub conducerea lui Chereches.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: