Blocaj pe A2, inainte de Fetesti. Coada infernala de 24 km

news

Din nou blocaj pe A2, pe sensul dinspre litoral spre Bucuresti. Din cauza lucrarilor de la podul peste bratul Borcea s-a format o coada de peste 24 de kilometri.

Cei 24 de kilometri sunt parcursi in peste 2 ore. Astfel, drumul de la Constanta la Bucuresti, care in mod normal e strabatut in vreo 2 ore si jumatate, acum dureaza aproximativ cinci ore.

Ministerul Transporturilor sustinea la inceputul lunii ca a  suspendat taxeade pod de la Fetesti pentru evitarea formarii de blocaje in trafic ca urmare a lucrarilor la podul peste bratul Borcea.

„Se suspenda aplicarea tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunare intre Fetesti si Cernavoda pentru toate categoriile de vehicule, in perioada 1 iunie 2023 si pana la finalizarea lucrarilor de reabilitare a podului peste bratul Borcea, dar nu mai tarziu de 31 august 2023”, se arata in ordinul publicat in Monitorul Oficial.

In prezent, se efectueaza lucrari de reabilitare a Podului peste bratul Borcea si au fost instituite restrictii de circulatie pe A2 intre Fetesti si Cernavoda, fiind inchis sensul de circulatie Constanta – Bucuresti, circulatia vehiculelor desfasurandu-se pe podul alaturat pe o singura banda pe sens, intre km 147+015 si km 144+235.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: